vik

1

Bucataras
incepator

Valencia

Bucataras din 29.06.2010

RETETE10
PRIETENI1
Retete

Tarta de queso

In Prajituri la 1 Iul 2010

se pun toate ingredientele in blender ( cu exceptia cojilor de portocale glasate) si cand sunt omogene se toarna intr-o tava tapetata inclusiv pe margini cu zahar ars, atunci cand zaharul ars e rece si incepe sa crape. Se coace 180ºC aproximativ 1 ora sau in masina de paine a carei...

Rollo de pollo a la pimienta

In Pui la 1 Iul 2010

pulpele se dezoseaza, se spala si se sterg cu servetel de bucataie.  pe partea din interior se aseaza in mijloc o feliuta subtire de bacon afumat si un triunghi de branza topita. se ruleaza cu pielea spre exterior, se leaga cu sfoara . se ung cu ulei , se sareaza putin si se dau la...

Bacalao crudo

In Aperitive / Garnituri la 1 Iul 2010

Se curata rosiile de pielita si samburi, se macina cu mixerul sau se rad pe razatoarea mica. Se aseaza sosul de rosii natural pe un platou, se pune peste rosii un praf de sare feliile de cod se aseaza deasupra rosiilor macinate se presara capere si foarte putin marar se toana pe...

Paella de Marisco

In Fructe de mare la 30 Iun 2010

Se prepara la fel ca si Paella de Bogavante

Paella de Bogavante

In Fructe de mare la 30 Iun 2010

De obicei se foloseste o tigaie specifica , numita paellero, insa se poate pregati si intr-o tigaie normala, cu doua torti. Secretul unei paella buna nu consta in felul tigaii ci in prepararea ei. Asadar, inainte de toate, se decojesc rosiile, se curata de samburi si se taie cubulete....

Sepia a la plancha

In Aperitive / Garnituri la 30 Iun 2010

Sepia se spala intreaga, apoi i se scoate firul de "plastic" din interior  si se feliaza. Se aseaza intr-o tigaie de teflon, incinsa, fara ulei. Se lasa la foc mediu pana cand elimina apa si aceasta se coaguleaza intr-o crusta maronie pe fundul tigaii. Se transfera apoi...

Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo

In Aperitive / Garnituri la 30 Iun 2010

se prajesc feliile de paine pe plita sau in prajitor. se taie rosia in doua pe orizontala si se freaca pulpa pe painea prajita se picura ulei de masline peste painea cu rosii si se sareaza putin se aseaza  o bucata de anchoa in miloc se decoreaza cu o fasie de ardei rosu murat....

Bacalao a la Riojana

In Peste la 29 Iun 2010

pestele se scurge de apa cu servetele de bucatarie. se sareaza, pipereaza si se dau prin faina si oul batut, apoi se prajesc in ulei de masline , la foc moderat. salsa: se caleste ceapa cu uleiul de masline, se adauga usturoiul feliat si apoi  ardeiul si rosiile taiate cubulete,...

Anghinare cu jamon iberico

In Aperitive / Garnituri la 29 Iun 2010

se curata anginarea, se taie felii,se taie jamonul in fasii subtiri. Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline, anghinarea , jamonul si dintii de usturoi. Se prajesc la foc mare pana cand anghinarea se inmoaie,se adauga sarea si dupa ce se trage de pe foc, se adauga soia.  

Midii in sos picant

In Aperitive / Garnituri la 29 Iun 2010

Se incinge uleiul de masline,se caleste ceapa , se adauga amidonul, mararul, chilli, boiaua de ardei iute si imediat dupa boia se pun midiile care anterior au fost curatate si spalate in apa rece Se acopera tigaia cu un capac si se mentine asa pana cand scoicile se deschid.( aprox 2 minute)...

Afisate 1 - 10 din 10 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]