Rollo de pollo a la pimienta

de vik in Pui, 1 Iul 2010 | 3690 vizualizari

 

Rulou de pui cu sos de piper

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui dezosate
  • 2 felii subtiri de bacon afumat
  • 2 triunghiuri de branza topita
  • sare
  • soia
  • sfoara pentru legat rezistenta la caldura
  • ulei de masline
  • pentru salsa:
  • o lingura de ceapa razuita si stoarsa de zeama
  • 8 linguri de frisca lichida
  • sare,
  • piper negru macinat
  • boabe de piper murate ( verzi sau negre)
  • un galbenus de ou    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rollo de pollo a la pimienta:

pulpele se dezoseaza, se spala si se sterg cu servetel de bucataie.


pe partea din interior se aseaza in mijloc o feliuta subtire de bacon afumat si un triunghi de branza topita.


se ruleaza cu pielea spre exterior, se leaga cu sfoara .


se ung cu ulei , se sareaza putin si se dau la cuptor acoperite cu folie de aluminiu aproximativ 60 minute.


inainte de a le scoate din cuptor, le ungem cu sos de soia.


sosul de piper :


ceapa razuita sa caleste in putin ulei de masline


se adauga frisca lichida , sarea, piperul macinat si boabele de piper murate .


se lasa la fiert la foc mic aproximativ 15 minute si la final, cu focul stins, se adauga galbenusul de ou amestecand energic pentru a evita colagularea.


Se serveste cu cartofi prajiti sau garnitura de orez

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rollo de pollo a la pimienta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

vik 1

02.07.2010, 18:19

prin frisca lichida inteleg ...aceea pe care trebuie sa o bati cu mixerul pentru a o pune pe tort.
Sunt de doua tipuri: indulcita, pentru prajituri si neindulcita, pentru sosuri.

vik 1

02.07.2010, 18:33

Piperul murat nu-l cumpar, ci il prepar.
Folosesc piper negru uscat sau piper verde proaspat ( desi nu prea sunt sigura ce fel de piper folosesc, avand in vedere ca il culeg dintr-un copacel din orasul alaturat)
Are miros de piper, gust de piper, creste in ciorchine.,..dar copacelul nu seamana deloc cu piperul din arborele de piper)
Folosesc un conservant unguresc pentru muraturi (se numeste Kapros-Savanyusagtartosito)
Pun 100 ml apa, 30 ml otet si o lingurita de conservant la 50 grame de piper boabe.
Las sa fiarba 20 minute si apoi il pun in borcane cu capac ermetic.

Daca nu aveti conservant,se poate mura cu 30ml otet, 100 ml apa, 1 lingurita boabe mustar, 1 lingurita coriandru, putin marar si cimbru uscat si o lingura de sare.

Brindusa 1

02.07.2010, 22:15

multumesc pentru raspunsuri

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

6780 puncte

Constelatialeu

6020 puncte

RODIMUR

5680 puncte

mihaelar63

5600 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert branzoaice
  • 04

    MA

  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de soia la cuptor