Melcisori si frigarui din piept de pui

de ala_oancea in Pui, 2 Oct 2009 | 3340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • 2 dovlecei micuti
  • felii subtiri de pastrama de porc
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • rozmarin
  • sare, piper, boia
  • susan
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Melcisori si frigarui din piept de pui:

Se taie pieptul de pui felii late de 2 sau 3 degete si se unge bine cu uleiul de masline combinat cu sos de soia, rozmarin, sare, piper, boia. Dovleceii se taie felii subtiri pe lungime. Peste o felie de pui se pune una de dovlecel si una de pastrama, se ruleaza si se se infige intr-un bat de frigaruie. Se aseaza frumos in tava. Din resturile ramase am facut frigarui, alternand carne, dovlecel, patrama. Se presara cu boia, piper si susan si se baga la cuptor pana se rumenesc. Am servit cu legume si salata de varza.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Melcisori si frigarui din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Oana 1

04.10.2009, 01:21

Mama, Ala, super artistice pozele! iar preparatul cred ca a fost taaaare bun!

ala_oancea 1

05.10.2009, 09:54

Va multumesc Foarte bun a fost

elena1988 1

15.03.2011, 14:37

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cartofi taranesti cu carne tocata
  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu mix de legume chinezesc