Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo

de vik in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 2416 vizualizari

 

Anchoa ( Cantabria) cu ardei murat

 

INGREDIENTE

  • 4 filete de anchoa
  • 4 felii de paine alba
  • 4 fasii de ardei rosu (murat)
  • 1 rosie bine coapta
  • o lingurita ulei de masline
  • sare dupa gust
  • lamaie optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo:

se prajesc feliile de paine pe plita sau in prajitor.

se taie rosia in doua pe orizontala si se freaca pulpa pe painea prajita

se picura ulei de masline peste painea cu rosii si se sareaza putin

se aseaza  o bucata de anchoa in miloc

se decoreaza cu o fasie de ardei rosu murat.

 

 

 

TIPS-URI

1

Painea prajita trebuie sa fie bine prajita ( crocanta) Daca se arde, arsura trebuie eliminata cu un cutit zimtat, altfel painea are gust amar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (5)

eclerash 1

30.06.2010, 14:48

Bunica 1

30.06.2010, 21:38

Foarte bun!

adry88 1

18.05.2011, 21:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Somon cu sos aioli in pergament
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!