Bacalao crudo

de vik in Aperitive / Garnituri, 1 Iul 2010 | 2568 vizualizari

 

aperitiv
File de cod

 

INGREDIENTE

  • 100 grame de cod crud ( conserva)
  • 3 rosii mari, coapte
  • 1 lingura de capere in conserva
  • 1 varf cutit marar
  • ulei de masline extra virgin
  • paine prajita pentru servire
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bacalao crudo:

Se curata rosiile de pielita si samburi, se macina cu mixerul sau se rad pe razatoarea mica.


Se aseaza sosul de rosii natural pe un platou,


se pune peste rosii un praf de sare


feliile de cod se aseaza deasupra rosiilor macinate


se presara capere si foarte putin marar


se toana pe marginile platoului ulei de masline extra virgin.



Se serveste pe paine prajita, asezand intai felia de cod si apoi rosiile amestecate cu ulei.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bacalao crudo" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 500 lei
1499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

02.07.2010, 08:22

retete noi si exotice

Bunica 1

02.07.2010, 10:41

Daca tot e cald , ce sa mai stam in bucatarie sa ne coacem ! E perfecta [entru aceste zile si nu numai !

adry88 1

18.05.2011, 21:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu mere

de GeorgiG 5

ieri la 17:31

Rulouri cu omleta si ton

de Rocsi 9

pe 16.02 la 20:00

Tort Saint Honoré

de Ancutsa 5

pe 16.02 la 18:40

RETETA RECOMANDATA
Rosii si ardei umpluti cu branza