Sufleu cu ficatei

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2015 | 3116 vizualizari

 

Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa mai inalt. A fost foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 200g ficatei de pui
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura smantana
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • 3g praf de copt
  • marar
  • piper
  • sare
  • unt pentru uns forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu ficatei:

Intr-o tigaie punem uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute.


Se adauga si ficateii taiati bucatele si si se calesc pana se duce zeama lasata de ei.


Se pun la racit.


Intr-un castron punem ceapa cu ficateii raciti, galbenusul de ou, smantana, mararul tocat, sare, piper si se amesteca.


Albusul se bate spuma cu un praf de sare si se adauga faina amestecata cu praful de copt.


Se amesteca cele doua amestecuri usor.


Se unge cu unt o forma termorezistenta, se pune compozitia in ea si se da la cuptor la 170 grade pentru 20-25 minute.


Cand este rumenita putin este gata.


Se serveste cu salata sau diverse sosuri.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

27.05.2015, 22:13

mihaelar63 1

07.06.2015, 22:49

Place !!! Simona are retete super cu ficatei

MotanLaOale 1

08.06.2015, 07:27

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți in oțet, fără sterilizare

de Ina 7

ieri la 22:23

Budinca de vanilie cu migdale si sos de caise cu menta

de Rocsi 9

ieri la 19:36

Supa de cașcaval, cu crutoane

de RODIMUR 5

ieri la 14:26

Mancare de cartofi noi

ieri la 13:29

RETETA RECOMANDATA
Sufleu-briosa cu cartofi si brocolli