Sufleu cu ficatei

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 21 Mai 2015 | 2319 vizualizari

 

Am facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa mai inalt. A fost foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 200g ficatei de pui
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura smantana
  • 1 ou
  • 1 lingura faina
  • 3g praf de copt
  • marar
  • piper
  • sare
  • unt pentru uns forma
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu cu ficatei:

Intr-o tigaie punem uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute.


Se adauga si ficateii taiati bucatele si si se calesc pana se duce zeama lasata de ei.


Se pun la racit.


Intr-un castron punem ceapa cu ficateii raciti, galbenusul de ou, smantana, mararul tocat, sare, piper si se amesteca.


Albusul se bate spuma cu un praf de sare si se adauga faina amestecata cu praful de copt.


Se amesteca cele doua amestecuri usor.


Se unge cu unt o forma termorezistenta, se pune compozitia in ea si se da la cuptor la 170 grade pentru 20-25 minute.


Cand este rumenita putin este gata.


Se serveste cu salata sau diverse sosuri.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

MotanLaOale 1

27.05.2015, 22:13

mihaelar63 1

07.06.2015, 22:49

Place !!! Simona are retete super cu ficatei

MotanLaOale 1

08.06.2015, 07:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Bucheuri cu branza pufoasa si somon fume