Anghinare cu jamon iberico

de vik in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 3418 vizualizari

 

un aperitiv delicios pentru iubitorii de anghinare

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de anghinare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 gr. jamon iberic ( sau prosciuto di parma)
  • 4 dinti de usturoi in coaja
  • 2 linguri sos de soia
  • sare dupa gust
  • optional lamaie pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare cu jamon iberico:

se curata anginarea, se taie felii,se taie jamonul in fasii subtiri.


Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline, anghinarea , jamonul si dintii de usturoi.


Se prajesc la foc mare pana cand anghinarea se inmoaie,se adauga sarea si dupa ce se trage de pe foc, se adauga soia.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu jamon iberico" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
799.99 lei
639.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

camic 1

16.07.2010, 15:15

Am degustat anghinarea si jambonul in Spania.....am devenit fan anghinare....iar jambonul il prefer semicrud.

Super reteta, pacat ca aici, acasa, nu o pot pune in practica....dar poate dau o comanda la prieteni .

epurasha2bb 1

16.07.2010, 16:41

ce mi-ar placea sa gust!

adry88 1

18.05.2011, 21:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza cu ciuperci