Anghinare cu jamon iberico

de vik in Aperitive / Garnituri, 29 Iun 2010 | 3140 vizualizari

 

un aperitiv delicios pentru iubitorii de anghinare

 

INGREDIENTE

  • 8 bucati de anghinare
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 gr. jamon iberic ( sau prosciuto di parma)
  • 4 dinti de usturoi in coaja
  • 2 linguri sos de soia
  • sare dupa gust
  • optional lamaie pentru servit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anghinare cu jamon iberico:

se curata anginarea, se taie felii,se taie jamonul in fasii subtiri.


Intr-o tigaie incinsa se adauga uleiul de masline, anghinarea , jamonul si dintii de usturoi.


Se prajesc la foc mare pana cand anghinarea se inmoaie,se adauga sarea si dupa ce se trage de pe foc, se adauga soia.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Anghinare cu jamon iberico" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

camic 1

16.07.2010, 15:15

Am degustat anghinarea si jambonul in Spania.....am devenit fan anghinare....iar jambonul il prefer semicrud.

Super reteta, pacat ca aici, acasa, nu o pot pune in practica....dar poate dau o comanda la prieteni .

epurasha2bb 1

16.07.2010, 16:41

ce mi-ar placea sa gust!

adry88 1

18.05.2011, 21:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu ciocolata alba
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!