Paella de Marisco

de vik in Fructe de mare, 30 Iun 2010 | 3504 vizualizari

 

Paella cu fructe de mare

 

INGREDIENTE

  • 4 creveti mari
  • 4 creveti mici
  • 8 midii
  • 8 chirlas ( nu stiu denumirea in romana, sunt scoici mai mici, cele care le gasim de obicei cochiliile pe plaja)
  • 1/2 sepia
  • 1/2 ardei rosu taiat cuburi
  • 1 rosie mare decojita si curatata de samburi, taiata cubulete mici
  • 1 varf cutit  sofran
  • 1 cub Knorr de peste
  • o masura de orez
  • doua masuri de apa in care s-a diluat un kub Knorr de peste sau supa de peste
  • ( aprox. 150 grame orez  si 300 ml apa)
  • 6-8 linguri ulei de masline
  • 4 dinti de usturoi curatat si feliat subtire
  • 8 fasii de ardei rosu prajite putin in ulei pentru decor
  • sare dupa gust
  • lamaie 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella de Marisco:

Se prepara la fel ca si Paella de Bogavante

 

COMENTARII (13)

Laly

Laly 1

01.07.2010, 11:32

Vik suntem fericite ca avem un bucataras si la propriu si la figurat,care ne ajuta cu retete,mai ales cu retete de vaza

elena1988

elena1988 1

13.02.2011, 18:22

arata foarte bine imi poti spune daca ai facut cursul de bucatar in bucuresti, m-ar interesa sa fac curs de bucatar dar caut o scoala buna

adry88

adry88 1

18.05.2011, 21:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!