Paella de Marisco

de vik in Fructe de mare, 30 Iun 2010 | 3851 vizualizari

 

Paella cu fructe de mare

 

INGREDIENTE

  • 4 creveti mari
  • 4 creveti mici
  • 8 midii
  • 8 chirlas ( nu stiu denumirea in romana, sunt scoici mai mici, cele care le gasim de obicei cochiliile pe plaja)
  • 1/2 sepia
  • 1/2 ardei rosu taiat cuburi
  • 1 rosie mare decojita si curatata de samburi, taiata cubulete mici
  • 1 varf cutit  sofran
  • 1 cub Knorr de peste
  • o masura de orez
  • doua masuri de apa in care s-a diluat un kub Knorr de peste sau supa de peste
  • ( aprox. 150 grame orez  si 300 ml apa)
  • 6-8 linguri ulei de masline
  • 4 dinti de usturoi curatat si feliat subtire
  • 8 fasii de ardei rosu prajite putin in ulei pentru decor
  • sare dupa gust
  • lamaie 
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paella de Marisco:

Se prepara la fel ca si Paella de Bogavante

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Paella de Marisco" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Laly 1

01.07.2010, 11:32

Vik suntem fericite ca avem un bucataras si la propriu si la figurat,care ne ajuta cu retete,mai ales cu retete de vaza

elena1988 1

13.02.2011, 18:22

arata foarte bine imi poti spune daca ai facut cursul de bucatar in bucuresti, m-ar interesa sa fac curs de bucatar dar caut o scoala buna

adry88 1

18.05.2011, 21:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tagliatele cu inele de calamar