Tarta de queso

de vik in Prajituri, 1 Iul 2010 | 3454 vizualizari

 

Prajitura cu branza

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie lapte condensat 370 ml
  • 1 masura de apa rece ( masurata cu cutia goala de lapte
  • 6 oua intregi
  • 2 pachete de branza (tip) Philadelpia ( 500 grame)
  • coaja de la o lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • coji de portocale glasate aprox.50 grame
  • zahar pentru caramelizat
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de queso:

se pun toate ingredientele in blender ( cu exceptia cojilor de portocale glasate)

si cand sunt omogene se toarna intr-o tava tapetata inclusiv pe margini cu zahar ars, atunci cand zaharul ars e rece si incepe sa crape.

Se coace 180ºC aproximativ 1 ora sau in masina de paine a carei cuva se tapeteaza cu zahar ars , pe program de copt ( 60 minute)

Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se lasa in frigider aproximativ 4 ore inainte de a o intoarce pe un platou, in asa fel in cat crema de zahar caramelizata sa fie deasupra branzei.

Se poate pune  la baza  sirop de ciocolata, sirop de fructe de padure,  si se poate orna cu frisca sau functie de dorinta fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de queso" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

Bunica

Bunica 1

28.10.2012, 06:10

La multi ani!

Andreea Caroline

Andreea Caroline 1

28.10.2013, 11:28

La multi ani !!!!

Bunica

Bunica 1

28.10.2014, 17:29

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!