Tarta de queso

de vik in Prajituri, 1 Iul 2010 | 3845 vizualizari

 

Prajitura cu branza

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie lapte condensat 370 ml
  • 1 masura de apa rece ( masurata cu cutia goala de lapte
  • 6 oua intregi
  • 2 pachete de branza (tip) Philadelpia ( 500 grame)
  • coaja de la o lamaie
  • zeama de la o lamaie
  • coji de portocale glasate aprox.50 grame
  • zahar pentru caramelizat
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta de queso:

se pun toate ingredientele in blender ( cu exceptia cojilor de portocale glasate)


si cand sunt omogene se toarna intr-o tava tapetata inclusiv pe margini cu zahar ars, atunci cand zaharul ars e rece si incepe sa crape.


Se coace 180ºC aproximativ 1 ora sau in masina de paine a carei cuva se tapeteaza cu zahar ars , pe program de copt ( 60 minute)


Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se lasa in frigider aproximativ 4 ore inainte de a o intoarce pe un platou, in asa fel in cat crema de zahar caramelizata sa fie deasupra branzei.


Se poate pune la baza sirop de ciocolata, sirop de fructe de padure, si se poate orna cu frisca sau functie de dorinta fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta de queso" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Bunica 1

28.10.2012, 06:10

La multi ani!

Andreea Caroline 1

28.10.2013, 11:28

La multi ani !!!!

Bunica 1

28.10.2014, 17:29

La multi ani!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

9900 puncte

RODIMUR

9020 puncte

 merisor

6430 puncte

Rocsi

6050 puncte

Constelatialeu

6010 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert trufe cu pudra de roscove
  • 18

    D

  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu branza de vaci