Chec cu capsuni

de ela in Prajituri, 16 Mai 2014 | 4920 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 150 gr zahar
  • 150 gr unt
  • 280 gr iaurt natural
  • 200 ml iaurt de baut natural
  • 6 linguri zahar
  • 400 gr faina
  • 1 plic praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1 lingura apa
  • coaja si zeama de la o lamaie
  • 200 gr capsuni + 1 lingura zahar pudra
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu capsuni:

Mixam ouale cu un praf de sare si zaharul cateva clipe, apoi adaugam o lingura de apa rece si mixam pana isi dubleaza volumul, apoi adaugam untul topit si lasat putin sa se racoreasca. Adaugam putin iaurt, apoi faina cernuta si amestecata cu praful de copt si din nou iaurt si faina alternativ. Adaugam zeama si coaja rasa de lamaie. Capsunile taiate marunt si acoperite cu zaharul pudra inainte de a incepe sa pregatim checul le incorporam jumatate din ele in aluat si amestecam usor.


Punem hartie de copt intr-o forma de chec si turnam aluatul iar deasupra punem restul de capsuni. Dam la cuptor pana se coace checul (facem testul cu scobitoarea)


Lasam sa se raceasca, apoi pudram cu zahar.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

16.05.2014, 22:53

O bunatate aromata

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 00:42

delicios!

JulyCris 1

17.05.2014, 09:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Chec cu ciocolata si visine