Chec cu capsuni

de ela in Prajituri, 16 Mai 2014 | 7419 vizualizari

COMENTARII (17)

Merisor 1

16.05.2014, 19:35

Daaa, bun! Ai facut doua, sper!

Constelatialeu 1

16.05.2014, 19:38

...am luat si eu azi capsuni,dar le mananc asa....

Micutza Luana 1

16.05.2014, 19:40

am alergie da tot nu refuz o feliuta

ela 1

16.05.2014, 19:41

Meri,l-am facut in ziua in care am facut si pandispanul cu capsuni,deci au fost doua )))))

MotanLaOale 1

16.05.2014, 19:44

bun bun

portiadelumina 1

16.05.2014, 19:44

Dar tu de ce tai feliile aşa, că eu le tai invers, pe lung, mi se par mai consistente.

ela 1

16.05.2014, 19:49

Padre am sa incerc si eu metoda ta de taiat

Bunica 1

16.05.2014, 20:00

)

Miha 1

16.05.2014, 20:04

Padre

Valclaudia 1

16.05.2014, 20:21

ce pofta mi-ai facut!

laura_n 1

16.05.2014, 20:32

Padre ))))

simona72 1

16.05.2014, 21:17

Ce buuuun, ce culori!!

Luckycake 1

16.05.2014, 21:49

foarte bun

Dya Daniela Andrei 1

16.05.2014, 21:59

Tare bun!

Rocsi 1

16.05.2014, 22:53

O bunatate aromata

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 00:42

delicios!

JulyCris 1

17.05.2014, 09:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Guguluf cu fructe de padure si gem de mure