Desert Capsunica Vesela

de epurasha2bb in Prajituri, 20 Mai 2010 | 2426 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva capsuni proaspete,
  • 1 dovleac mic,
  • 2 plicuri gelatina,
  • cateva linguri de zahar,
  • cateva lingurite de scortisoara Kotanyi,
  • 2 cuburi de ciocolata neagra de menaj,
  •  putin unt,
  • 1/2 cescuta de zeama de capsuni,
  • esenta de lamaie,
  •  creione Dr.Otker pt.decor.
  • Mai avem nevoie de
  • hartie de copt
  • forme mici ondulate de tarte  
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Capsunica Vesela:

Se curata 1/2 dovleac de coaja si se taie cubulete, se presara zahar si scortisoara pe ele si se dau 10 minute la microunde.Se scoate dovleacul copt si se paseaza pana obtinem un piure.Lasam deoparte sa se raceasca.


Topim ciocolata neagra si o turnam in formele de minitarte unse cu unt si tapetate cu cate o bucata de hartie de copt.Bagam la congelator 10-15 minute sa fim siguri ca se intaresc.


Pregatim gelatina de fructe topind gelatina impreuna cu 1/2 l lichid obtinut din zeama de capsuni, cativa stropi de esenta de lamaie si apa.Se lasa sa fiarba 1 minut si se pune intr-un castron putin la rece.


Apoi se scot formele de miniatarte si se scoate cu grija ciocolata intarita.Apoi dezlipim tot cu grija hartia de copt.


Turnam gelatina de culoarea chihlimbarului.


Asezam cate o capsuna deasupra.


Decoram cu creioanele de decor colorate divers.


Asezam aceste cosulete de ciocolata deasupra unei rondele de dovleac copt cu tot cu coaja.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Capsunica Vesela" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

ela 1

20.05.2010, 18:45

ce vesele si colorate sunt stiu ca este si pt mine ceva

epurasha2bb 1

24.05.2010, 20:47

ela desigur, carcasa de ciocolata e toata numai pt.tine ca stiu ca-ti place!

adry88 1

03.06.2011, 21:17

extraordinar

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de pui cu galuste imperiale

ieri la 21:31

Pizza cu blat de broccoli

de Bunica 7

ieri la 20:33

Tochitura

ieri la 19:23

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura fulgi de nea