Deny22

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 21.08.2015

RETETE15
PRIETENI6
Retete / Dulciuri

Tarta cu ciocolata, capsuni si kiwi

In Dulciuri la 20 Apr 2016

untul rece se incorporeaza cu faina se adauga apoi galbenusul, apa si sarea si amestecam se lasa aluatul la frigider apoi il intindem in tava si lasam iar la frigider aprox 20 min punem tava la copt aprox 20 min preparam crema ; topim la bain marine ciocolata impreuna cu smantana...

Negresa

In Dulciuri la 25 Feb 2016

Se pun intr-o cratita pe foc margarina, laptele, zaharul si cacao si se dau in clocot. Se da deoparte si se lasa la racit. Cand s-a racit, se adauga cele 3 galbenusuri, faina, praful de copt si se amesteca foarte bine. Se bat albusurile spuma si se adauga la compozitia rezultata. Punem...

Chec cu lamaie

In Dulciuri la 28 Dec 2015

Separam galbenusurile de albusuri. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si se adauga treptat zeama de lamaie. Separat se freaca galbenusurile cu uleiul pana obtinem o maioneza. Peste aceasta se adauga si coaja de lamaie rasa. Treptat, adaugam galbenusurile peste albusurile batute...

Prajitura ieftina si rapida

In Dulciuri la 28 Dec 2015

Ouale se mixeaza bine si apoi, pe rand se adauga uleiul, zaharul, faina, esenta de vanilie si praful de copt stins, amestecand foarte bine si incorporandu-le pe rand. Aluatul se toarna in tava tapetata si se da la foc mic aproximativ jumatate de ora. Dupa ce blatul incepe sa devina auriu,...

Salam de biscuiţi, reţetă cu rahat

In Dulciuri la 28 Dec 2015

 Salam de biscuiţi, reţetă cu rahat Rupem biscuitii in bucatele potrivite. Rahatul il taiem cubulete si il punem peste biscuiti. Laptele, untul, zaharul, cacaua si esenta de romsepun la foc mic pana se formeaza un sirop. Luam siropul de pe foc si punem stafidele in el, pentru...

Bezele

In Dulciuri la 13 Dec 2015

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga otetul, amidonul si sarea si continuam sa mixam bine pana cand albusurile vor arata ca o spuma tare. Apoi, pe rand adaugam cate o lingura de zahar pudra si mixam foarte bine pana cand compozitia este tare si nu curge de pe palea mixerului. Optional,...

Eclere

In Dulciuri la 14 Noi 2015

Apa impreuna cu laptele si praful de sare se pun intr-o cratita la foc mic. Peste ele se adauga untul pentru a se topi. Cand untul e topit complet punem toata faina peste compozitie si amestecam foarte bine pana se formeaza o bila de aluat bine inchegata. Dupa aceea luam cratita de pe foc...

Briose cu portocale si merisoare

In Dulciuri la 10 Noi 2015

Se amesteca cu mixerul ouale si zaharul pana cand isi dubleaza volumul. Se adauga treptat celelalte ingrediente, rand pe rand, amestecandu-se in continuare cu mixerul. Se pune toarna in tava speciala de copt si se lasa la copt aprox 30 minute.  Eu am ales sa le decorez pe acestea...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 27.04.2016

Spanac

publicat la 27.04.2016

Ciorba de loboda

publicat la 27.04.2016

Pulpa curcan la cuptor

 

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]