Interviurile Bucataras: Lili

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 30 Oct 2010, 08:38

Articol pe placul a 6 bucatarasi
comenteaza

Astazi este ziua lui Lili. Ii dorim din tot sufletul toate cele bune: "La multi ani, Lili!". Va las sa o descoperiti in rindurile de mai jos 

Capitolul despre Lili

1. 3 cuvinte care o definesc pe Lili?
Ma consider o persoana buna,sufletista, de incredere, care stie ce vrea si intotdeauna disponibila sa invete lulcruri noi.
2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Familia bineinteles,un laptop si un telefon cu camera.
3. Ce te face sa zimbesti?
Orice este amuzant.
4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
Pe « sefu' » bucataras.ro si Justin Bieber (ca le place fetelor).
5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
 In tara caci sunt atatea locuri frumoase de vazut.

Capitoul Lili in bucatarie

  
1. Care este mincarea ta preferata?
Tocanita de pui cu mamaliguta.
  
2. Ce ai mincat si te-a uimit?
Mancarea chinezeasca.
  
3. Ce nu-ti place sa manici?
Fructe de mare.
  
4. Care este bautura ta preferata?
Cafeaua.
  
5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Cand faceti supa si ati luat spuma care se formeaza , puneti imediat putina sare. Pentru a limpezi o supa cand este fiebinte adaugati un albus de ou batut care se va coagula si va antrena, va aduna elementele de suspensie.

Capitolul Lili despre blogosfera culinara

  
1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
 Este suuuper!
  
2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Al meu desigur :)), dar si blogul lui Teo : www.gospodini.blogspot.com
  
3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?
Nu am destul timp, dar totusi seara c-am 2 ore le dedic forumului si blogului.
  
4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
Nu am un favorit.
  
5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Sa ne incante cu cat mai multe retete.

Capitolul Bucataras.ro

Da-mi 3 atribute pentru Bucataras.ro. Este un site ...
1. complex
2. retete multe, variate si delicioase, deci o sursa de insipiratie
3. dintre toate siturile ce le stiu, bucataras.ro e mai aproape de inima.

Comentarii (24)

05.11.2010, 13:42

Acum am vazut articolul ma bucr tare sa te cunosc.

06.02.2011, 12:33

ptr interviu ...
Numai bine Lili si la cat mai multe postari si pe Lili Gospodini si aici .

LUK

LUK
23.02.2011, 17:34

felicitari pentru interviu!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!