Bucataras sustine blogosfera culinara: Laura Adamache!

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 24 Mai 2009, 13:06

Bucataras sustine blogosfera culinara: Laura Adamache!

Iata cel de-al 3-lea muschetar Laura al blogosferei culinare. Vi le-am prezentat pe Laura Laurentiu si Laura Sava, astazi este rindul Laurei Adamache: http://adamache-laura.blogspot.com

Capitolul despre Laura

1. 3 cuvinte care o definesc pe Laura?
Vointa, optimism si perseverenta.

2. Care ar fi 3 lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insula pustie?
Grea intrebarea asta dar ma gandesc ca in primul rand l-as lua pe Cristi, sotul meu, medicamente si o tigaie.

3. Ce te face sa zimbesti?
Natura ma face intotdeauna sa zambesc.

4. Ce personalitate/VIP ai invita la o petrecere a ta?
L-as invita cu draga inima pe Jean Reno si as fi onorata daca ar accepta invitatia mea desi sunt absolut convinsa ca asta nu se va intampla niciodata.

5. Unde ti-ar placea sa-ti petreci vacanta?
In America de Sud.

Capitoul Laura in bucatarie
 
1. Care este mincarea ta preferata?
Am foarte multe mancaruri preferate, dar daca ma intrebati ce as manca fara sa ma plictisesc vreodata aceasta ar fi
lasagne alla bolognese.

2. Ce ai mincat si te-a uimit?
 Acum vreo 2 luni, cand eram in Germania, mi-a adus sotul meu de la colegii lui coreeni
un pliculet care continea carne de vita uscata in sos de peste. M-a uimit intr-adevar pentru ca nu ma asteptam sa aiba un gust bun. Nu extraordinar, dar bun.

3. Ce nu-ti place sa manici?
Nu imi place orezul. Si e foarte straniu pentru ca il mancam cu mare placere cand eram mica.

4. Care este bautura ta preferata?
Desi nu e deloc sanatoasa, imi place coca cola.

5. Da-ne un tips culinar care ti se pare important si de ajutor pentru orice pasionat culinar.
Hmmm, buna intrebare. Sa nu descurajeze niciodata in fata unui esec culinar si sa puna pasiune in tot ce face.


Capitolul Laura despre blogosfera culinara

1. Ce parere ai despre blogosfera culinara?
Apreciez absolut toate blogurile romanesti si straine pentru ca stiu ca in spatele lor se afla foarte multa munca.

2. Care este primul blog culinar de la noi care-ti vine in minte?
Categoric blogul Mayei: http://mayas-esprit.blogspot.com/ . E imposibil sa nu-l iubesti.

3. Cit timp dedici blogului tau culinar pe zi?
 In ultima perioada am fost cam ocupata dar daca fac o medie as spune ca intre 2-3 ore pe zi. Uneori mai mult, alteori mai putin.

4. Iti place vreun blog / site culinar din afara .ro, care?
Imi place foarte mult un blog italian, "I dolci di Pinella".

5. Ce mesaj transmiti blogosferei culinare?
Doresc tuturor mult succes pentru ca ,asa cum am mai spus, stiu ca in spatele fiecarui blog se afla un om talentat care munceste mult si isi dedica mare parte din timp pentru pagina personala.

Comentarii (4)

24.05.2009, 15:25

super

24.05.2009, 17:39

Felicitari Laura!

LUK

LUK
03.03.2011, 14:51

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!