Azi, restaurantul Bucatarasul cel dibaci lanseaza un program de educatie culinara!

Postat de Bucataras in Bucataras in oras pe 29 Mar 2011, 23:30

 Miercuri, 30 martie 2011, restaurantul "Bucatarasul cel dibaci" lanseaza programul de educatie culinara "Secretele bucatarasului". Proiectul va cuprinde 5 seminarii gratuite adresate publicului larg, in cadrul carora vor fi prezentate participantilor "secretele" prepararii mancarurilor traditionale romanesti.

Seminariile se vor desfasura lunar, incepand cu ora 18, in cadrul restaurantului "Bucatarasul cel dibaci" si vor avea urmatoarele teme culinare:

30 martie - "Cum gatim sanatos?"
13 aprilie - "Secretele prepararii cozonacului si a mielului de Paste"
18 mai - "Lumea condimentelor - un secret?"
22 iunie - "Cum gatim legumele proaspete?"
13 iulie - "Eleganta si stil in bucatarie"

"Secretele Bucatarasului vor fi oferite tuturor, indiferent de varsta, stare sociala sau educatie; singura conditie pentru a participa la seminarii este sa iti doresti sa te perfectionezi in arta culinara pentru ca Bucatarasul cel dibaci si-a propus sa dea savoare si aroma mancarurilor preparate acasa. Timp de 5 luni participantilor la proiect li se vor dezvalui secrete romanesti care sa ii ajute sa isi dezvolte abilitatile in bucatarie si sa poata pregati mancaruri la fel de apetisante ca la restaurant, a declarat Nicoleta Menteanu, managerul restaurantului Bucatarasul cel dibaci. 

La finalul programului de educatie culinara "Secretele bucatarasului" fiecare cursant va primi o diploma de participare.

Despre "Bucatarasul cel dibaci" 

"Bucatarasul cel dibaci" este un restaurant cu specific romanesc care ofera clientilor sai posibilitatea de a savura retetele traditionale romanesti, intr-o atmosfera relaxata. Restaurantul ofera livrare la domiciliul sau la biroul clientilor, avand meniuri cu preturi speciale pentru  pranz (11, 9 lei sau 16,9 lei), precum si preturi accesibile la toate produsele.

"Bucatarasul cel dibaci" este situat in strada Olteni nr. 3, Sector 1, Bucuresti (zona P-ta Unirii, in spatele statiei Sf. Vineri).

In cadrul localului pot fi organizate petreceri corporate, evenimente si mese festive, cu preturi adaptate in functie de bugetul fiecarui client. 

Contact:

Nicoleta Menteanu

Manager Bucatarasul cel Dibaci

comenzi[at]bucatarasul.ro

Comentarii (5)

30.03.2011, 09:19

daca e asa cum scrie atunci e bine
felicitari

30.03.2011, 11:35

Pera din scurt, am alt angajament pentru azi ca tare as fi participat. Se poate sa incep direct luna viitoare si cum ??

03.04.2011, 12:18

grozav

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D