Durere :(

Postat de timea in Bucataras eFeminin pe 15 Iun 2012 | 2868 vizualizari

Comentarii (38)

15.06.2012, 21:19

Draga mea,am plans si eu cu tine. Stii deja ca te-am simpatizat de la inceput,am simtit ca esti o fata deosebita.M-am bucurat enorm pentru tine,chiar daca n-am avut timp atunci sa-ti spun mai mult.
Ma indurereaza cu atat mai mult ceea ce spui,pentru ca stiu prea bine cum e sa iti doresti cu disperare un copil si cat de nedrept poate fi sa nu reusesti sa-ti reversi toata dragostea ta de mama.
Eu iti doresc din tot sufletul ca lucrurile sa se indrepte.Intotdeauna exista speranta si se pot intampla minuni.
Sa stii ca vei gasi intotdeauna aici prieteni cu care sa impartasesti ceea ce simti.
Te imbratisez cu drag

Ina

Ina
15.06.2012, 21:19

vrei sa zici ca... ?

Ina

Ina
15.06.2012, 21:21

offf... nu stiu ce sa zic, dar plang si eu acum...

15.06.2012, 21:39

Draga mea sunt alaturi de tine si te inteleg foarte bine . Atat de bine cat poate intelege o mama careia i s-a spus dupa cezariana ca fatul era mort si are septicemie . Din fericire pentru mine asistentele au gresit predarea de tura . Azi baiatul meu are 23 de ani si poimaine termina facultatea .
Iti doresc sa treci peste aceste momente si te rog priveste nu in urma ci tot timpul in fata cu speranta . Nu te lasa afectata , tu trebuie sa fii puternica si sanatoasa pentru bebelusul pe care il doresti sa-l ai


15.06.2012, 21:43

M-am bucurat cand am vazut ca o sa ai un bebe,dar acum......nu stiu ce sa zic, imi pare rau pentru tine

15.06.2012, 21:56

offf, sa fiti tari si sa nu va pierdeti speranta!

15.06.2012, 22:12

Imi pare rau Timea... E greu de inteles acum de ce s-a intamplat asa, dar timpul le rezolva pe toate. Noi vom fi intotdeauna aici pentru tine.

15.06.2012, 22:21

Imi pare rau.Chiar daca nu inteleg cu adevarat sensul matern,imi imaginez ce mare e durerea pentru tine ,mai ales ca iti doreai mult.Trebuie sa fii tare si sa te gandesti ca ,in curand o sa ai alt bebe,o sa vezi.Esti tanara si o sa reusesti.gandeste-te ca daca aveai probleme de sanatate ,pute sa nu fie nici bebele sanatos si Doamne fereste se nastea cu alte probleme si el.Asa mai bine te tratezi,te faci bine apoi o sa ai si copilas.Mai sa stii ca mai sunt,rar, dar foarte rar, si doctori cu suflet si zic asta din experienta.Fii tare!!

15.06.2012, 22:25

iubitaaa, imi pare nespus de rau doar timpul si cei dragi vor putea atenua durerea. iti spun cu inima si din experienta sa ai incredere in bunul Dumnezeu ca va veni si o zi fericita! sa fii tare!

15.06.2012, 22:37

nu-mi vine sa cred,dupa ce ieri ne spuneai vestea cea buna. nu-mi pot inchipui cat de greu poate fi ptr voi,dar capul sus si putere maxima sa va reveniti si va veni totul la timpul potrivit.

15.06.2012, 23:24

Trebuie sa fi tare, sa depasesti momentul! Si lasa sotul, sa fie alaturi de tine, nu/l indeparta!
Esti tanara, viata merge inainte, din ce ne/ai spus, ai avut colege cu varicela,asta poate sa fi explicatia.
E foarte periculos ptr femeile insarcinate sa fie in preajma persoanelor contagioase!

15.06.2012, 23:27

Va multumesc din suflet tuturor pentru vorbele de incurajare.

15.06.2012, 23:31

Timea, chiar imi pare rau sa aud asta...sunt convinsa ca iti este foarte greu, din pacate asta a fost soarta (una mai putin placuta) Capul sus, lasam durerea deoparte si ne gandim cu incredere la viitor, da???

15.06.2012, 23:31

Cris, colegele mele au facut varicela dar eu am stat in concediu medical inca din prima zi in care am aflat ca copiii lor au varicela. Colega mea a facut peste 2 saptamani si este motivul pentru care nu am vrut sa calc in birou. Practic nu am fost in legatura cu boala . Oricum degeaba caut motive ca nu ajuta la nimic . O sa treaca pana la urma. Noapte buna!

15.06.2012, 23:36

imi pare rau timea!dar sa ai incredere in Dumnezeu si sa ai putere sa mergi mai departe!

15.06.2012, 23:46

Timea,draga mea...trebuie sa fi tare,sa nu te dai batuta si sa ai incredere ca totul o sa fie bine! Am inceput sa plang in timp ce citeam randurile tale ...cred ca acum ti-e foarte greu,dar Dumnezeu ne ajuta pe toti si ne da forta necesara sa mergem mai departe!
Cu sufletul suntem alaturi de tine!
Sunt trista,uneori viata e nedreapta!...te pup,si te imbratisez tare,tare!

15.06.2012, 23:52

Adevarul e ca,intotdeauna cuvintele sunt prea putine pentru astfel de situatii chiar daca suferi alaturi de acea persoana.
Eu totusi cred ca atunci cand pierzi ceva,cu siguranta vei castiga mai apoi mult mai mult.

16.06.2012, 00:43

Am plans si eu ca si voi...pentru ca nu stiu lucru mai dureros pe lumea asta decat pierderea a ceva ce iubesti! Cuvintele sunt de prisos...Iti recomand sa mergi la o manastire cateva zile daca ai vreuna de suflet..sa te linistesti (asta este remediul meu cand simt ca nu mai pot). In rest sa fii tare si sa nu iti pierzi speranta! Multa sanatate!

16.06.2012, 02:26

Timea draga mea desi nu te-am intalniti niciodata iti scriu aceste randuri cu lacrimi pe obraz, nimic nu mi-ar placea mai mult decat sa vii peste cateva zile sa ne spui ca totul a fost o mare neintelegere si totul este bine. Nu pot decat sa iti spun ca imi pare sincer rau si nu cred ca imi pot imagina cosmarul prin care treci. Sincer iti spun cu minute inainte sa citesc aceste randuri ii spuneam iubitului meu despre acest site si despre tine, ii spuneam cat de frumos ca ai impartasit cu noi vestea si atatea persoane te-au felicitat. Iti doresc multa multa sanatate si putere de a trece mai departe.

16.06.2012, 07:54

Timea, am citit aseara insa am mutit. In fata durerii orice sfat este de prisos.
E normal sa reactionezi asa, nici nu ai cum sa fii indiferenta sau senina, e un vis spulberat dar...nu pierdut definitiv.
Gandeste-te ca se pune "Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce" - vei trece si peste asta. In primul rand sa nu renunti (desi nici nu cred c-ai fi avut de gand) iar daca e sa nu fie, incearca sa-ti afli menirea, ca niciunul n-am venit degeaba pe aici .

As putea sa scriu multe dar stiu ca orice e in plus, esti in faza in care nu te poti scoate decat singura si doar dupa ce te descarci complet.

http://www.youtube.com/watch?v=iMCPV9CrJd0

16.06.2012, 08:21

Nu cred Timea draga, ca poate cineva prin vorbe ,sa-ti usureze durerea imensa pe care o simti cand puiul tau nu mai este,dar sa sti ca toate suntem alaturi de tine si te sustinem.
Poate a apela la sprijinul unui terapeut sau consilier poate fi cea mai buna alegere in aceasta situatie, deoarece, in multe cazuri familia , fiind implicata emotional, nu gaseste cele mai bune mijloace de sprijini mama. Din incapacitatea de a face fata propriei lor dureri, membrii familiei pot recurge la incurajari inutile (“lasa, ca faci altul”, “ei, o sa treaca”), sau la indemnuri inadecvate la optimism (“ei, lasa, ca o sa-ti revii”, “poate a fost mai bine asa”), care fac mai mult rau decat bine, pentru ca un copil pierdut nu poate fi niciodata inlocuit cu un altul, iar revenirea completa e posibil uneori sa nu se produca niciodata, in sensul ca amintirea pierderii va aduce intotdeauna un sentiment de tristete in sufletul mamei.
De aceea te rog sa nu uiti ca noi toate suntem aici , surorile mai mari sau mai mici si te ajutam cat de mult putem...

16.06.2012, 08:45

Sunt cu lacrimi in ochi imi pare rau si sper ca poate poate medicul a gresit si luni dupa toate analizele va spune ca toatul este bine!!

16.06.2012, 09:26

Am citit...si am ramas profund impresionata.Imi pare foarte rau,dar trebuie sa fii tare si mai ales sa nu-ti pierzi SPERANTA.Chiar daca nu ne cunoastem...sa stii ca sunt cu sufletul alaturi de tine.Nu am trecut prin asta,insa imi imaginez prin ce treci tu.Important e sa te rogi la D-zeu si sa speri.Nu se stie niciodata...

16.06.2012, 09:31

Hai fii tare !!!santem langa tine..stiu ca nu ajuta

16.06.2012, 11:08

Timea, asa cum iti spuneam....si eu am pierdut in ianuarie un bebe si desi am 2 fetite sanatoase....tot am pierdut un copilas cae era al meu si este.....si va fi ....si este cu siguranta un ingeras in cer pe care am sa-l cunosc cand ma voi duce si eu din aceasta lume.....dar tu nu renunta.....si nu te consuma pana nu stii sigur ca asa este.....speranta moare ultima....iar medicii se mai si inseala....
Oricum....nu tu esti de vina cu siguranta ...prea multe cazuri de genul asta se intampla in ultimul timp si de vina este otrava pe care o mancam, respiram, bem in fiecare zi din cauza celor care vor sa disparem ca suntem prea multi pe lume.....medicii nu gasesc nici o explicatie...cel putin la mine...si eventual spun ceva...un diagnostic neconcludent.....nici ei nu stiu de ce dar se intampla din ce in ce mai des......
Chiar daca tu nu l-ai cunoscut, bebele tau este bine...se joaca in cer cu ceilalti ca el....ingerasi nevinovati.....tu trebuie sa te rogi la Dumnezeu pt el mereu.....poate bebeii nostri sunt prieteni.....acolo....!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola