Esenta de citrice

Postat de -Miti- in Condimente pe 4 Feb 2011, 11:06

 

Ingrediente:

portocale,lamai,mandarine,grepfruit

vodca

 

Se taie coaja de la citrice,aveti grija sa scoateti cat mai mult din partea alba.

Se pune intr-un borcan si se acopera cu vodca.

Inchide borcanul,pune-l in camara si scutura-l o data pe zi.

Dupa doua saptamani ,scoate coaja si inlocuieste-o cu alta noua.

Tine inca doua saptamani,dupa care scoti cojile si ai esenta de citrice.

 

Comentarii (12)

21.02.2011, 17:03

Legi noi de Chimie pe Lumea asta ???
Alcoolul se evaporä ???
Tot asa merge si cu Vin...

23.02.2011, 15:31

foarte interesant, vreau si eu. Urmatoarea pe lista e coaja de citrice confiate, am vazut pe blogul Alinei si am sa fac si eu, coaja de portocale, lamaie si lime taiate suvite se oparesc si apoi se clatesc cu apa rece operatiune care se face de 2-3 ori dupa acre se face un sirop din apa si zahar si fierbi cojile la foc mic 30 min dupa care acoperi si dai la rece pana a doua zi cand iar se fierbe su o cana de zahar, se scurs, se dau prin zah tos si apoi se pun in borcan la frigider. voi incerca

24.02.2011, 16:20

Felicitari
este de 100 de ori mai buna decat esenta ,, chimica ''

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!