Idei de condimentare a legumelor

Postat de Irina in Tipsuri pe 19 Oct 2009, 19:23

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza

Andive- miere, mustar Dijon, ghimbir, mere

Anghinare- lamaie, unt, usturoi, oregano

Ardei gras- otet balsamic, usturoi, capere, masline conservate, cimbru, sos de soia,    ghimbir, chili, cumin

Avocado- chili, cumin, grapefrut, lamaie, portocala, rosii, oregano, usturoi

Bame- lamaie, maghiran, rosii, cimbru

Broccoli- grapefrut, portocala, usturoi, sos de soia, ulei de susan, mustar combinat cu maioneza

Cartofi- chives, curry, usturoi, iaurt, ardei copti, rozmarin

Cartofi dulci- sirop de artar, unt, lamaie, ghimbir, scortisoara, afine, fructe uscate

Castravete- marar, zahar si otet (dulce-acrisor), seminte de susan, sos de soia

Ciuperci- otet balsamic, chives, ceapa verde, patrunjel, cimbru, usturoi

Conopida- busuioc, curry, miere, ghimbir, lamaie, marar, maioneza cu mustar

Dovleac de iarna- sirop de artar, alune, lamaie, ghimbir, scortisoara, mere, pere, afine, fructe uscate

Dovleac de vara- usturoi, lamaie, rozmarin, rosii

Fasole- ulei de masline, usturoi, patrunjel, lamaie, seminte de susan, sos de soia

Fasole verde- usturoi, sos de soia, seminte de susan, marar

Fenicul- dafin, rosii, branza parmezan

Legume verzi- lamaie, marar, usturoi, ceapa verde, seminte de pin, stafide, seminte de susan

Mazare- menta, marar, ulei de susan, seminte de susan

Morcovi- citrice, curry, miere, ghimbir, marar, otet de zmeura

Nap- miere, mere, pere, lamaie, nuci

Pastarnac- branza parmezan, cimbru

Porumb- busuioc, unt, ardei iute

Rapini- ulei de masline, usturoi, chili dulce, sos de soia, sos iute

Rosie- otet balsamic, busuioc, usturoi, branza parmezan, oregano

Sfecla- otet balsamic, marar, lamaie, rozmarin, mere, pecan

Spanac- usturoi, piper, sos de soia, stafide

Sparanghel- lamaie, mustar, marar, branza parmezan, sos de soia, ulei de susan, capere

Telina- usturoi, oregano, sos de soia, ulei de susan

Varza- seminte de chimen, usturoi, zahar si otet dulce-acrisor, sos de soia, ulei de susan, ghimbir, mar

Varza de Bruxelles- chives, ceapa verde, mustar

Vanata- busuioc, usturoi, rosii, sos iute, ulei de susan.

 

 

Comentarii (0)

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Foi de miere de albine
  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI