Interviurile Bucataras: Isabela (Pur_si_simplu_papa_bun)

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 20 Oct 2011, 23:05

Articol pe placul a 20 bucatarasi
comenteaza
Interviurile Bucataras: Isabela (Pur_si_simplu_papa_bun)

Isabela sau Pur_si_simplu_papa_bun :). Sa o descoperim ...

 Antreul

1. Sa ne prefacem ca nu ne stim aproape deloc. Asadar, cine esti si ce ai facut in ultimii 20 de ani?
Cine sunt? Pai, sa vedem... am 36 ani, sunt din Cluj,  iar in ultimii 20 de ani...m-am bucurat de viata cum am stiut eu mai bine, m-am casatorit cu dragul meu-drag, m-am maturizat (zic eu ), m-am apucat de blogarit si cam atat.
2. Care sunt calitatile pe care prietenii le apreciaza la tine?
Dar crezi ca stiu? Am sa-i intreb.  Sper ca-mi apreciaza simtul umorului si discretia, printre multele mele calitati :P...
3. Principalul tau defect?
Sunt credula si usor impresionabila.
4. Care sunt cele mai indraznete planuri pe care le ai?
Sa gust mancarea asiatica la ea acasa.
5. Cum de-ti place Bucataras.ro? (fara sa stii ca site-ul a fost lansat de doi barbati) :-))
Bravo voua! Nu stiam  cine l-a lansat si nici nu prea conteaza, nu? Inainte sa imi fac curaj sa intru in lumea blogerilor ma inspiram din retetele de pe bucataras.ro si odata cu prima reteta postata m-am simtit  foarte bine primita in randurile bucatarasilor.
6. Unde petreci mai mult timp intr-o zi: pe net sau in bucatarie?
Dintre cele doua optiuni ... aleg  bucataria, binenteles cu o doza importanata de net, inainte, pentru inspiratie
7. Cand si cum ti-ai descoperit talentul in bucatarie?
Hai sa nu-i zicem talent. Placerea de a bucatari am descoperit-o treptat, incercand arome si mirodenii diverse.

Felul principal

1. Care e felul de mancare care iti aduce aminte de copilarie?
Mancarea de gutui cu pui.
2. Ce ai manca in fiecare zi si tot nu te-ai satura?
Zacusca si pilaf de orez
3. Unde ai mancat cel mai tare preparat ever?
O ciorba taraneasca la Arieseni la Mama Uta.
4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?
Cred ca...spaghetele bologneze.
5. Care e cel mai bun pont culinar pe care l-ai primit vreodata?
Sa pui suflet in ceea ce gatesti si cu siguranta iti va iesi  mancarea gustoasa.
6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?
Cred ca sunt destul de multe boacane facute de mine. Cea care imi vine in minte acum s-a intamplat de cativa ani, cand m-am laudat unor prieteni ca fac pateuri cu ciuperci, dar din greseala si nestiinta, in loc de aluat de foietaj  am ales foi de placinta, pe care nici macar nu le-am uns cu unt topit sau ulei. Nici nu vreau sa-mi amintesc ce jalnic aratau pateurile.
7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de bani?
Daca tot am mentionat mancarea asiatica, nu as manca carne de caine, viermi si gandaci.

Desertul

1. Ce ti se pare sexy?
O seara petrecuta cu cel drag alaturi de un pahar de vin.
2. Cum arata barbatul ideal, in viziunea ta?
Cel care imi suporta de 11 ani toanele si e cobaiul meu in ale bucatariei :))
3. La ce visezi?
Visez la inca un membru al familiei, o casa cu gradina , un catel si o pisica.
4. Ce pasiuni ai?
Plimbarile si gatitul, binenteles.
5. Ce urasti cel mai mult?
Rautatea si snobismul oamenilor.
6. Cum te relaxezi?
La o plimbare pe stradutele Clujului sau in balcon cu o carte buna.
7. Culoarea / genul de muzica / florile preferate? 
Nu am o culoare preferata, mai degraba as zice ca imi plac culorile naturii, mai ales toamna., iar ca genuri muzicale, in afara de zdranganeli si urlaturi, ascult orice muzica de calitate , fie rock, jazz, clasica sau  populara. Florile preferate...mhh... aici  nu ma pot hotara...imi plac toate!

Nota de plata

Ai la dispozitie minimum 5 minute si maximum o viata sa vorbesti frumos despre Bucataras.ro. Incepe aici: 
Este o comunitate nemaipomenita,  te simti bine primita si de-a casei inca de la prima postare. Jos palaria pentru initiatori si multumesc tuturor  pentru incurajarile, aprecierile si comentariile scrise! Felicitari si la cat mai multe postari! 

Comentarii (21)

27.10.2011, 22:47

Sunt aproape , daca te voi intalni pe stradutele Clujului sa nu te miri cand iti voi spune ,, Salut voios de bucataras !!!''

10.11.2011, 11:32

Ce frumos!

29.12.2011, 10:45

frumos

Adauga comentariu
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41