Master Chef episodul 2. LiveTEXT pe bucataras.ro!

Postat de Bucataras in Cu de toate pe 27 Mar 2012, 21:02

Articol pe placul a 14 bucatarasi
comenteaza
Master Chef episodul 2. LiveTEXT pe bucataras.ro!

 Cei 3 jurati au fost mai simpatici in debutul episodului 2. S-au jucat putin cu un concurent care a pregatit fazan, dar i-au dat sortul!

Apoi a aparut un grasut, care a crezut ca are imaginatie: "Am pregatit o masca maiasha". "Dar seamana cu o capra", i-a replicat Florin. "Atunci ii zicem peisaj cu capra", a replicat concurentul, acompaniat de hohotele de ris ale Chef-ilor. :)))).

Au urmat 3 concurenti cu preparate bune, rasplatite cu promovarea! Fatza de episodul trecut, acesta pare mult mai domol in relatia juriu - concurenti!

Gia, o tipa rrrrrirrriita, al carei vis este sa-si deschida un restaurant cu mincare cu efect afrodisiac, a pregatit o portie de curcan in vin rosu si picant, cu smochine pe pat de orez! "Smochina simbolizeaza organul sexual feminin", a explicat ea. "Mai lasa-mi si mie o smochina", a glumit Florin! Cu un scor Da - Nu de 2-1, Gia a trecut mai departe! "Cred ca voi ati votat ca sinteti excitati', i-a intepat Sorin pe ceilalti doi. "Lasa, maaa, acrisorule", au parat Catalin si Florin!

Publicitate Ariel :)))).

Bogdan Alexandrescu, de 23 de ani din Bucuresti, a pregatit frigarui de creveti caramelizati cu 3 tipuri de risotto la care a adaugat foita de aur :)). "Aurul pur, in cantitate mica, este un antioxidant", a lamurit el :D. De aratat, arata senzational. Florin a gustat primul, Sorin al doilea, iar Catalin ultimul. Nu le-a trasarit nici un muschi, sporind emotia concurentului!

"Pierzi prea mult timp cu detaliile", i-a spus Sorin, iar grasutul chelios Catalin l-a pus pe concurent sa redecoreze farfuria devastata de cei 3 chefi cu furculita :P. In semn de pretuire, Florin l-a surprins agatindu-i sortul! Il merita! Bogdan a parasit decorul in aplauzele celor 3 chefi!

Publicitate "Las fierbinti". "Cit de cretin sa fii sa faci emisiuni d-astea", exclama Matei (8 ani), derutat de injuratura din reclama! 

Flavia din Bucuresti, artist plastic, "repetenta la capitoul familie" :(, dupa cum a marturisit, a pregatit peste in crusta de cartofi, cu fasole verde si sos de mustar! "Ai transormat un preparat usor, intr-unul foarte greu, datorita sosului ala. Nu aveai nevoie de el!", a spus Sorin, cu o observatie: cind are conotatie negativa se foloseste "din cauza", nu "datorita". Florin si Catalin au zis DA, iar premiul ei a fost cite un pupic inclusiv lui Sorin :))). Dupa ce a plecat tipa, cei 3 "purcelusi" au atacat farfuria :)))))!

Ramineti cu noi, urmeaza "Cruella", administrator de firma cu servicii funerare! "Sa-nceapa petrecerea!', a exclamat ea, moment in care cei 3 au zimbit derutati :))). Ce naiba inseamna "sa inceapa petrecerea" tinind cont de meseria ei? :)))). A pregatit pene alla arabiata. "Am prieteni care se opresc la mine acasa sa manince si apoi pleaca la ei. Si sint unii care maninca ca porcii", a tinut sa precizeze "Cruella" :))). Concluzia: Da! Desi nu merita. A fost varzaaaaa! "Zaluda tipa", zice Ioana (13 ani) linga mine. 

Wow. Acum isi va prezenta reteta un tip, Liviu Lungu (44 ani), impuscat in picior la Revolutie! A facut o mincarica de castraveciori cu carne de porc, "ca la mama acasa", justificind ca nu este un tip de mincare pe care sa-l intilnesti in restaurant! Se caracterizeaza ca fiind un tip rebel. "Adica ai gatit si pe la alte case" :))), zice Catalin, haios. Sorin i-a dat cu flit din prima, la fel Florin ....

Virgil Purcarescu, 32 ani, asistent relatii cu publicul: "imi place sa maninc". Se vede :)). A facut un an si 10 luni puscarie pentru trafic de droguri in Sibiu! "Vreau sa-mi depasesc conditia si pecetea de golan care mi s-a pus pe frunte", spune in spatele unei povesti triste! A stat 8 ani in Spania. A pregatit fructe de mare cu legume! - 3 de NU!

Anca Moisei, 24 de ani din Oradea, a facut un cotlet de porc cu sos vinatoresc cu garnitura de orez si asparagus verde! Un bunic de 64 de ani care "tusea un pic" peste farfurie, omul avea un tic :)), care a gatit creveti, + inca un tip care pregatise ghi bir cu nu stiu ce :D, toti 3 OUT!

Sase! Urmeaza o animatoare in club. "Din 24 de ore, 18 mi le petrec pe tocuri", zice ea. :)))))))))))))), nu ma pot abtine :))))) hahahaha. Foarte tare! File de porc Carlos Santana cu piure + sos de vin alb! Mda, sint un pic rau. "Mincare de cantina, colegul meu (nr. Catalin) a fost umbrit de felul cum aratati", a concluzionat Florin. NU!

Hopaaaaa, sa-nteleg ca urmeaza Copolovici de la www.pranzuldincaserola.ro? Ia, sa-l vedeeeem! Nu cred ca ma insel! Pauza publicitara! El este. 36 de ani! Din ce stiu, detine si un restaurant mic! Corect! "Am un restaurant, adminstrat de 2 angajati profesionisti!". "Nu sint bucatar, sint pasionat de treaba asta! Acum 4 ani mi-am luat in serios aceasta pasiune. Sint jurnalist, am lucrat in marketing, dar sint convins ca acum mi-am gasit drumul corect!", a marturisit. E sigur pe el! A facut sigla Master Chef din orez! "Imi plac foarte mult oamenii siguri pe ei", zice Catalin! De 3 x DA, ca emisiunea Mihaelei Tatu. Bravo, Copo!

Si cu asta, basta! Episodul asta mi-a placut! Super!

Comentarii (66)

28.03.2012, 23:10

cu drag vroiam sa spun

29.03.2012, 08:57

Cu ce or fi niste penne arabiata mai bune la Master Chef decat un cotlet Santana ???
Pentru ei a fost o mancare de cantina.....
Pacat de banii bagati in emisiune ! Si am inteles ca nu au fost putini...

29.03.2012, 09:28

deyutzky - mersi frumos. Stiam ca o gasesc si pe net dar nu cred ca am nervi sa ma uit la ea, asa daca o dau in reluare pot da sa vad ce si cum apoi schimb linistita din fragmentele ce le-am vazut si din ce am auzit...atitudinea lor lasa de dorit, indiferent de cum arata mancarea concurentilor... sa vad daca ma tin nervii sa ma uit

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola