Student in bucatarie (3): transarea unei pulpe de vita

Postat de Cristi_Roman in Tehnici pe 26 Mar 2011 | 7393 vizualizari

Comentarii (4)

26.03.2011, 08:00

26.03.2011, 08:30

parca mi-ai povesti ultima carte cititita ..... minunat! ma gindeam ca cei cu adevarat pasionati si care inca stau pe ginduri daca sa se apuce sau nu de un astfel de curs,citind ce scrii tu cu atita pasiune ar avea impulsul perfect sa o faca succes mult in continuare

27.03.2011, 13:32

Acum imi dau seama ce nestiutoare sunt. Multumesc pentru descrierea acestei minunate lectie de preparare a carnii. Felicitari si bafta!

29.03.2011, 02:36

@elena 1988 - multumesc .

@aziz - multumesc, e si pacat sa nu faci un curs in Romania, nu stiu daca esti din Bucuresti sau nu, dar e f.ieftin si tine mult (5-6 luni) cursul de la THR Group, si e cel mai serios. Multumesc mult, sa fie .

@carmenvlad - multumesc, sa fie .

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola