Un pahar de sanatate

Postat de Ina in Bauturi pe 6 Iul 2011, 18:37

Articol pe placul a 2 bucatarasi
comenteaza

     Anii trec si rinichii nostri filtreaza sangele inlaturand sarea, otravurile si alte lucruri nedorite care intra in corpul nostru. 

    Cu timpul sarurile se acumuleaza si e nevoie sa-i curatam. Cum? Iata o metoda simpla : 

    Luam un manunchi de patrunjel si–l spalam bine. Apoi  il taiem  in bucati mai mici, il punem intr-un vas  cu  apa curata si fierbem timp de 10 minute.

    Lasam  sa se raceasca, strecuram si puneti intr-o sticla curata pe care o pastram in frigider . ( Eu nu am aruncat patrunjelul fiert, l-am mixat in blender si l-am amestecat cu restul fierturii. )

    Se bea un pahar pe zi, dimineatza, pe nemancate.   Se va observa ca toata sarea si otrava acumulata in rinichi se elimina prin urina, aceasta colorandu-se in verde. 

    Patrunjelul este cunoscut ca cel mai bun tratament pentru rinichi si este natural!


Dupa o idee primita pe e-mail....

Comentarii (11)

Ina

Ina
09.07.2011, 12:08

Eu am pus mult patrunjel, nu o legatura ... "cat poti apuca cu mana" , la 2 litri de apa Nu e o cantitate anume, parerea mea e ca sucul trebuie sa fie cat mai consistent...

09.07.2011, 12:11

E deosebit de sanatos...un leac al naturii din cunostintele mele se bea maxim 3 saptamani iar tratamentul se face la 6 luni si nu mai devreme....

Ina

Ina
10.07.2011, 21:25

Din pacate, am intrerupt dupa doar 6 zile....de lene sa mai fac altul ...

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola