corina241

1

Bucataras
incepator

craiova

Bucataras din 27.12.2009

RETETE148
PRIETENI93
Retete / Pizza

Paine neagra de casa

In Piine la 22 Dec 2013

Punem apa,  apoi se adauga uleiul, sarea si zaharul in cuva masinii de paine. Deasupra se adauga faina neagra (sau integrala), iar drojdia uscata trebuie adaugata ultima. Deoarece acum folosim faina integrala, cantitatea de apa trebuie sa fie un pic mai mare deoarece acest tip de faina...

Spanac cu branza in aluat dospit

In Piine la 23 Sep 2012

Aluatul: Intr-un castron se cerne faina,se pun ouale si sarea.Separat ,drojdia se dizolva in lapte caldut.Apoi,fara sa se lase la dospit,se toarna incet,cate putin peste faina cu oua.Se framanta si apoi se lasa 30 minute la dospit in loc cald.Cand s-a ridicat aluatul il framantam iarasi cu...

Pizza rapida cu mult cascaval

In Pizza la 9 Ian 2011

Pentru aluat :Intr-un castron punem faina,improvizam o mica adancitura in care presaram cateva cristale de zahar,1/2 lingurita de sare,punem oul,laptele caldut in care am dizolvat drojdia si incepem sa framantam.Treptat incorporam si uleiul,framantand in continuare.Coca obtinuta o intindem pe...

Pizza de casa, un deliciu proaspat si gustos, pregatit cu dragoste in propria bucatarie

In Pizza la 1 Noi 2010

Cum se prepara Pizza de casa, un deliciu proaspat si gustos, pregatit cu dragoste in propria bucatarie: Blatul pentru pizza de casa :intr-un castron se pune faina,facem un cuib in mijloc si punem pe rand laptele caldut in care am dizolvat deja drojdia,apoi oul,sarea,zaharul,uleiul si apoi...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 29.12.2013

Tort de sarbatoare

publicat la 23.12.2013

Fursecuri cu nuca si gem

publicat la 22.12.2013

Orez cu lapte pentru copii

Horosmopul tau de astazi:

Leu

Daca ajuti pe cineva azi, ai sa vezi ca isi va aminti de tine si data viitoare cind are nevoie de ajutor.

 
 
 

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]