Placinta cu prune

de kamy in Dulciuri, 14 Oct 2010 | 11658 vizualizari

 

reteta originala e cu 2oua etc dar eu am facut-o din trei oua si cantitatile mai mari cu jumate ...ptr ca mie-mi place mai ....groasa....depinde de gusturi

 

INGREDIENTE

  • prune(sa acopere toate suprafata aluatului...fara samburi)
  • 3 oua
  • 1,5 cana zahar
  • 1,5 cana lapte
  • 1,5 cana ulei
  • 3 cani faina
  • 1,5 plic praf de copt
  • coaja de lamaie rasa
  • 4 plic zahar vanilat
  • scortisoara
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu prune:

Se bat ouale bine cu zaharul(si cel vanilat) si un praf de sare,se adauga laptele ,uleiul,coaja de lamaie rasa,iar cand adaugam faina (in care amestecam praful de copt) dam mixerul la cea mai mica treapta.

Aluatul obtinut il punem intr-o tava tapeteta iar peste asezam prunele cu coaja si presaram pe fiecare putina scortisoara.Introducem tava in cuptorul incalzit in prealabil si o lasam acolo pana cand capata o culoare frumoasa deasupra si trece testul scobitorii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu prune" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

kamy 1

13.03.2011, 17:21

ela....esti tot mai scumpa la vedere

ela 1

13.03.2011, 17:28

Kamy,am foarte mult de lucru,nu mai stiu de capul meu

kamy 1

13.03.2011, 17:33

ela... inseamna ca ai vanzari asta e super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune si visine