Salata "Floarea Soarelui"

de Lena in Salate, 7 Sep 2009 | 21210 vizualizari

 

Atat de frumoasa si gustoasa salata incat nu am putut sa nu v-o spun si voua :)

 

INGREDIENTE

  • porumb       - 400g
  • piept de pui - 300g
  • oua             - 3 buc
  • ciuperci marinate - 200g
  • morcovi       - 3 buc
  • ceapa          - 1 buc
  • chps-uri la cutie(gen Pringles) - 1 cutie
  • maioneza     - 400 ml
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata "Floarea Soarelui":

1. Pieptul de pui se taie cubulete, se caleste in putin ulei pana se rumeneste usor, aproximativ 15 min.

2. In acelasi timp puneti la fiert morcovii, cand sunt gata le curatati si lasati sa se racoreasca putin.

3. Fierbeti ouale, le racoriti si curatati de coaja.

4. Ceapa o taiati marunt si opariti cu apa fiarta 10 min.

5. Ciupercile se taie marunt.

6. Incepem sa montam salata - primul strat se pune carnea si se unge cu maioneza.

7. Morcovul se rade prin razatoarea marunta, se distribuie uniform pe toata suprafata si se unge cu maioneza.

8. Urmeaza ciupercile si ceapa scursa bine de apa. Ungeti cu maioneza.

9. Apoi puneti ouale date prin razatoare marunta, distribuiti uniform si ungeti bine cu maioneza.

10. Porumbul il scurgeti bine si distribuiti uniform peste salata.

11. Inainte de a pune salata pe masa, la servire, aranjati chips-urile de imprejurul salatei si presarati verdeata pe margini. Daca puneti chips-urile mai inainte, se vor inmuia si nu va fi atat de frumos.

In loc de porumb puteti pune jumatati de masline fara samburi, va fi tot frumos.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata "Floarea Soarelui"" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Salata cu limba fiarta