Acadele aperitiv

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 2840 vizualizari

 

sant foarte bune si aspectoase

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 2-3 vinete potrivite
  • 2 cartofi
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 felii paine inmuita in lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 2 oua
  • ulei pt prajit
  • sticksuri subtiri

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Acadele aperitiv:

Se toaca pulpa bine  sa fie carnea macina ta mai marunt

Vinetele se cresteaza 4 -6 si se inabusesc putin(asa cu coaja cu tot) dupa care se lasa la recit apoi se toaca si ele

Cartofi se rad prin razuitoare sau se toaca

paine se inmoaie in putin lapte

Cand toate sant pregatite se amesteca bine carnea tocata cu vinetele tocate,usturoiul pisat bine ,patrunjel verde tocat si el,paine  si ouale si se ameteca bine se condimenteaza ,dupa care se fac piftelute mici si se prajesc in ulei fierbinte

se ia cate o pifteluta si se infige in ea cate un stiks ,daca stau mult se lasa la capete,asa ca nu le pregatiti cu mult timp inainte fiindca se inmoaie de la stiks

Se aseaza in pahar si se pun ca aperitiv pe masa

 

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Acadele aperitiv 29667
retete culinare - Acadele aperitiv 29668
retete culinare - Acadele aperitiv 29669
retete culinare - Acadele aperitiv 29670
retete culinare - Acadele aperitiv 29671
retete culinare - Acadele aperitiv 29672

COMENTARII (16)

nadina73 1

03.05.2010, 09:44

deschide geamu

Laly 1

04.05.2010, 00:08

Mai ai si pentru mine una?

nadina73 1

04.05.2010, 00:16

din pacate nu dar fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de legume cu soia

de ravanna 1

Supa de legume cu...

ieri la 21:05

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18