Acordeoane

de Oana in Aperitive / Garnituri, 31 Oct 2009 | 6119 vizualizari

 

O garnitura super buna si super usor de realizat. Se poate servi doar cu o salata verde, bun, bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari si lunguieti
  • feliute de muschi file sau sunca presata
  • feliute de cascaval
  • cateva ciuperci champignion mari
  • doi ardei grasi
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • folie de aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Acordeoane:

Cartofii se curata de coaja, se spala si se taie felii, dar nu de tot, pana jos. Se aseaza pe o folie de aluminiu suficient de mare sa se poate impacheta apoi cartoful in ea. Printre feliile de cartof se aseaza alternativ, o feliuta de sunca sau muschi, o felie de ciuperca si o felie de ardei gras. Se sareaza si pipereaza cartoful. Se aseaza desupra cateva feliute subtiri de unt si o felie de cascaval. Se impacheteaza in folia de aluminiu si se pun intr-o tava. Se lasa la cuptor pana se inmoaie cartoful, apoi se da la o parte staniolul si se lasa sa se rumeneasca putin deasupra. Se servesc calzi, cu cascaval ras si smantana.

 

TIPS-URI

1

Se pot umple cu diverse legume, dupa plac.

RETETA IN IMAGINI

Acordeoane-0
Acordeoane-1

COMENTARII (4)

Oana 1

31.10.2009, 21:26

Michelle 1

07.11.2009, 14:21

super

Oana 1

07.11.2009, 22:03

Ma bucur ca va plac!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04