,,After eight" Cheesecake

de Bianca20 in Torturi, 16 Apr 2015 | 1322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g. biscuiti;
  • 125 g. unt;
  • 2 lg. zahar brun;
  • Crema de ciocolata:
  • 125 g. ciocolata amaruie;
  • 5 g. gelatina;
  • 125 ml. frisca lichida;
  • 25 ml. frisca lichida;
  • 2 lg. lapte;
  • Crema de menta:
  • 375 g. branza de vaci;
  • 150 ml. sirop de menta;
  • 90 ml. frisca lichida;
  • 8 g. gelatina;
  • 4 lg. lapte;
  • Glazura:
  • 200 g. ciocolata alba;
  • 150 ml. frisca lichida;
  • 4 g. gelatina;
  • 2 lg. lapte;
  • ciocolata ,,After eight".
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ,,After eight" Cheesecake:

Blat: Untul se topeste si se adauga peste biscuitii fin maruntiti si amestecati cu zaharul. Se pune in forma de torturi cu inel detasabil si se da la frigider pentru o ora sau pana cand se intareste.

Crema de ciocolata: Gelatina se amesteca cu laptele si se lasa la hidratat. Ciocolata, taiata in bucati, se pune pe foc impreuna cu cele 25 ml. frisca lichda. Cand s-a topit, se da la o parte si se adauga gelatina. Se mixeaza frisca lichida si se adauga peste ciocolata. Se pune peste blatul de biscuiti si se da inapoi la frigider.

Crema de menta: Gelatina se amesteca cu laptele si se lasa la hidratat. Branza de vaci se mixeaza cu siropul de menta si frisca lichida (mixata si ea). Gelatina se pune pe baie de aburi pana se topeste. Se adauga peste ea o parte din crema de menta, dupa care se amesteca cu restul de crema si se adauga peste cea de ciocolata.

Glazura: Gelatina se amesteca cu laptele si se lasa la hidratat. Ciocolata se pune pe foc impreuna cu frisca lichida. Odata topita ciocolata, se da la o parte si se adauga gelatina. Cand ajunge la temperatura camerei, se toarna peste crema de menta si se da la frigider pentru inca cateva minute. Se orneaza cu ciocolata ,,After eight".

 

RETETA IN IMAGINI

,,After eight" Cheesecake-0
,,After eight" Cheesecake-1
,,After eight" Cheesecake-2
,,After eight" Cheesecake-3
,,After eight" Cheesecake-4
,,After eight" Cheesecake-5
,,After eight" Cheesecake-6

COMENTARII (10)

Cris2711

Cris2711 1

16.04.2015, 19:00

Rocsi

Rocsi 1

16.04.2015, 19:36

Mmm, ce bine suna!

Adele

Adele 1

16.04.2015, 21:36

Ce combinatie

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!