,,After eight" Cheesecake

de Bianca20 in Torturi, 16 Apr 2015 | 5060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 200 g. biscuiti;
  • 125 g. unt;
  • 2 lg. zahar brun;
  • Crema de ciocolata:
  • 125 g. ciocolata amaruie;
  • 5 g. gelatina;
  • 125 ml. frisca lichida;
  • 25 ml. frisca lichida;
  • 2 lg. lapte;
  • Crema de menta:
  • 375 g. branza de vaci;
  • 150 ml. sirop de menta;
  • 90 ml. frisca lichida;
  • 8 g. gelatina;
  • 4 lg. lapte;
  • Glazura:
  • 200 g. ciocolata alba;
  • 150 ml. frisca lichida;
  • 4 g. gelatina;
  • 2 lg. lapte;
  • ciocolata ,,After eight".
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ,,After eight" Cheesecake:

Blat: Untul se topeste si se adauga peste biscuitii fin maruntiti si amestecati cu zaharul. Se pune in forma de torturi cu inel detasabil si se da la frigider pentru o ora sau pana cand se intareste.

Crema de ciocolata: Gelatina se amesteca cu laptele si se lasa la hidratat. Ciocolata, taiata in bucati, se pune pe foc impreuna cu cele 25 ml. frisca lichda. Cand s-a topit, se da la o parte si se adauga gelatina. Se mixeaza frisca lichida si se adauga peste ciocolata. Se pune peste blatul de biscuiti si se da inapoi la frigider.

Crema de menta: Gelatina se amesteca cu laptele si se lasa la hidratat. Branza de vaci se mixeaza cu siropul de menta si frisca lichida (mixata si ea). Gelatina se pune pe baie de aburi pana se topeste. Se adauga peste ea o parte din crema de menta, dupa care se amesteca cu restul de crema si se adauga peste cea de ciocolata.

Glazura: Gelatina se amesteca cu laptele si se lasa la hidratat. Ciocolata se pune pe foc impreuna cu frisca lichida. Odata topita ciocolata, se da la o parte si se adauga gelatina. Cand ajunge la temperatura camerei, se toarna peste crema de menta si se da la frigider pentru inca cateva minute. Se orneaza cu ciocolata ,,After eight".

Daca ti-a placut reteta noastra ",,After eight" Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu ciocolata