Alivenci moldovenesti

de ralu_ca in Prajituri, 15 Noi 2014 | 7523 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g branza de oaie
  • 100 g malai
  • 50 g faina
  • 5 oua
  • 50 g unt
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Alivenci moldovenesti:

Intr-un vas am sfaramitat branza cu furculita, adaugam ouale batute, untul topit, dar sa nu fie fierbinte si amestecam pana se omogenizeaza compozitia. Apoi am adaugat malaiul si faina. Compozitia obtinuta am turnat-o intr-un vas termoizolant uns cu putin unt. Se introduce la cuptro pana ce se rumeneste putin.

Am portionat-o si am servit-o calda cu smantana.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Alivenci moldovenesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Alivenci moldovenesti