Aperitiv

de deea2686 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2015 | 772 vizualizari

 

Reteta o am de la mama mea ea ne facea la sarbatori tot timpul ca noua ne placea mult. Poze la sectiune nu am ca am luat la iarba verde si nu am apucat sa fac poze.

 

INGREDIENTE

  • 400g parizer
  • 400 g cascaval
  • 4 galbenusuri (si albusurile se folosesc)
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri smintina
  • 2 castraveti murati
  • 1 gogosar murat
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv:

Se taie parizerul cuburi, cascavalul se rade, galbenusurile se bat spuma, albusurile la fel, castravetii se taie marunt, gogosarii la fel.

Se amesteca apoi bine parizerul, cascavalul, galbenusurile, smintina, castravetii, gogosarii, faina, sarea, piperul.

Apoi totul se amesteca cu albusurile batute spuma  si cu praful de copt.

Se unge o tava de cozonac  cu unt si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Pofta buna ! 

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv-0
Aperitiv-1
Aperitiv-2

COMENTARII (8)

deea2686

deea2686 1

15.04.2015, 21:16

iri_iri

iri_iri 1

16.04.2015, 00:48

tarasmariana

tarasmariana 1

16.04.2015, 20:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!