Aperitiv carnati in foietaj surpriza

de marianbobosea in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2019 | 6118 vizualizari

 

Cand ti se anunta musafiri si timpul ti-e limitat, te repezi la ce ai in frigider. Asa au rezultat carnatii in foietaj care au fost deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 400 g. carnati cabanos
  • 1 pachet aluat patiserie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv carnati in foietaj surpriza:

Carnatii se taie in bucati potrivite (dupa gustul fiecaruia).

Aluatul se lasa la decongelat.

Cand aluatul este decongelat, se despacheteaza,se mai intinde cu sucitorul, ca sa nu iasa prea gros.

Odata intins aluatul, il tai in dreptunghiuri de marimea bucatilor de cabanos.

Pe fiecare dreptunghi asezam cate o bucatade cabanos si rulam.

Tapetam o tava cu hartie de copt si asezam frumos rulourile pe tava, lasand loc intre ele.

Dam tava la cuptorul incins la 170 grade C, pana rulourile se auresc frumos.

Se servesc calde, dar sunt foarte bune si reci.

Mi-au ramas cateva bucati de de aluat si am facut si cu branza.

TIPS-URI

1

Se pot folosi si carnati afumati, dar sa fie subtiri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv carnati in foietaj surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

marianbobosea 1

11.05.2019, 16:18

Va spun ca au fost chiar bune. Si-a avut si bere la ele))

Ina 1

11.05.2019, 22:05

foarte bune! Felicitari, dl. Boby!

Anett 1

09.12.2021, 00:58

Super reteta!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu branza