Oua umplute

de kamy in Aperitive / Garnituri, 6 Ian 2011 | 2577 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 11 oua fierte
  • 2 galbenuse
  • 1 cutie pateu mica
  • 5 felii sunca
  • 3 castraveti mutati
  • smantana
  • tarhon
  • mustar
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale le fierbem in apa cu sare,15 min dupa care le punem sub apa rece.Dupa ce s-au racit la curatam si 10 le taiem in doua,scoatem galbenusurile si le punem intr-on castron.iar unul il lasam intreg curatat.

Din 2 galbenuse,1 ling.mustar si ulei facem o maioneza foarte tare pe care o lungim cu smantana,dar sa aveti grija sa nu o lungiti prea mult,sa nu curga din lingura.

Sunca,oul si castravetii murati ii taiem cubulete foarte marunte.

Frecam cu mixerul galbenusele,adaugam 2-3 lg.de maioneza si pateul obtinand o pasta mai groasa(daca e nevoie mai adaugam maioneza)Punem sare si piper dupa gust.

In maioneza ramasa adaugam sunca,oul si castravetii,tarhon(cat iei intre 2 degete)taiat marunt.Gustam si adaugam sare,piper si otet de la tarhon daca e nevoie,dupa gust.

Intr-un platou mai adanca punem maioneza,si peste ouale umplute(eu le-am umplut cu cornetul de prajituri) 

 

RETETA IN IMAGINI

Oua umplute-0
Oua umplute-1
Oua umplute-2

COMENTARII (41)

kamy 1

07.01.2011, 10:32

mihaela....te primim cu drag cum sa nu

Criss 1

07.01.2011, 11:31

Foarte faine!

kamy 1

09.01.2011, 15:53

criss...faine da si buneeee

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04