Aperitiv Casuta

de ione21 in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2013 | 15715 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ouşoare (făcute din aceleaşi ingrediente ca şi chiftelele: carne porc, cartofi, felii de pâine, usturoi, ou, sare, piper)
  • Roşii cherry
  • Şuncă
  • Caşcaval
  • 1 gogoşar
  • 1 castravete
  • 2 frunze salată verde
  • Măsline
  • Polistiren pentru casuţă
  • Scobitori pentru frigărui pentru a prinde căsuţa
  • Scobitori de masă
  • Folie de aluminiu
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv Casuta:

Se prepară ouşoarele ca în imagine, apoi se asamblează căsuţa. Se îmbracă casuţa de polistiren în folie de aluminiu şi se înfinge şunca în scobitori pentru a forma uşa;

Ferestrele se construiesc din felii de caşcaval, acoperişul din roşiile cherry, iar hornul din măsline. Restul spaţiului se îmbracă din ouşoare.

 

TIPS-URI

1

Cantitaţile se stabilesc în funcţie de mărimea căsuţei

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv Casuta-0
Aperitiv Casuta-1
Aperitiv Casuta-2
Aperitiv Casuta-3
Aperitiv Casuta-4
Aperitiv Casuta-5

COMENTARII (16)

angyb 1

10.12.2013, 11:40

ce casura frumoasa

claudiaO 1

11.12.2013, 13:18

foarte frumoasa ideea

Krystyan Trendy 1

18.01.2014, 11:49

arata minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41