Aperitiv cu emmentaler de la Delaco

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 25 Noi 2012 | 4662 vizualizari

 

Un aperitiv interesant, o combinatie reusita dintre branza, nuci, migdale, struguri si masline. Se serveste cu un vin rose in stil frantuzesc.

 

INGREDIENTE

  • emmentaler Delaco
  • struguri albi, rosii
  • nuci, migdale
  • betisoare tip frigarui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu emmentaler de la Delaco:

Feliem branza emmentaler cubulete. Spalam boabele de struguri si le stergem de apa. Asezam cubuletele de emmentaler si strugurii pe o tava alaturi de nuci si migdale care pot fi prajite un pic mai mult. Servim cu un pahar de vin rose. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu emmentaler de la Delaco" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu ciuperci