Aperitiv de sezon

de savarinu in Aperitive / Garnituri, 20 Iul 2010 | 2359 vizualizari

 

Rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • carne de pui , 1 kilogram
  • vinete , 2 bucati
  • dovlecel , 1
  • ardei gras 4 bucati
  • rosii , 2 bucati
  • usturoi
  • fasole verde , jumatate de kilogram
  • morcovi , 2 bucati
  • busuioc
  • patrinjel
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv de sezon:

Carnea de pui se taie bucati cat mai mici si se prajeste foarte bine in putin ulei  .

Dovleceii si vinetele se taie felii mai groase si se prajesc pe gratar sau pe o tigaie antiaderenta , fara ulei .

Ardeii sunt preparati dupa reteta de ardei copti .

Fasolea verde se fierbe jumatate de ora impreuna cu morcovii . Cand totul e fiert se baga la mixer pana devine o pasta fina . Se adauga putin busuioc , sare si putin usturoi.

Cand e totul preparat se aseaza pe o farfurie mare in asa fel ca fiecare preparat sa isi pastreze savoarea si gustul.

 

 

TIPS-URI

1

peste ardeii copti se pune de catre fiecare cate putin Vinaigre de Cidre sau de Xeres

2

sarea se pune in cantitati cat mai mici pentru  a nu altera gustul original al fiecarui preparat in parte

3

e perfect daca se foloseste busuioc verde

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv de sezon-0
Aperitiv de sezon-1

COMENTARII (5)

silvi0ara

silvi0ara 1

21.07.2010, 01:08

Simplu si gustos.

nadina73

nadina73 1

21.07.2010, 01:35

Bunica

Bunica 1

23.07.2010, 12:42

Un aperitiv simplu , dar care se prepara si foarte repede. foarte bun pe timp de vara

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Clatite cu branza telemea si malai
  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

  • 11

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

la 06:05

Cotlet de ton la grătar

de Bunica 6

Cotlet de ton la...

ieri la 20:05

Prăjitură frageda cu mere

de Bunica 6

Prăjitură...

ieri la 19:51

Gustare cu friptură de curcan

Gustare cu...

ieri la 19:24