Pizzette de vinete

de rodica_m in Aperitive / Garnituri, 15 Sep 2011 | 3098 vizualizari

 

Blogul Laurei Adamache ne inspira pe multe.... in multe retete...Reteta asta este deosebita, vinetele au un gust atat de bun...incat va sfatuiesc cu incredere sa o incercati...vinete gasim din belsug in perioada asta...asa ca nu ezitati.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare sau 2 vinete mai mici
  • 6-7 ciuperci champignion
  • 4 rosii
  • 4-5 frunze de busuioc
  • 1 catel de usturoi
  • 100 gr cascaval sau mozzarella
  • pesmet
  • ulei de masline
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette de vinete:

Vanata o spalam, o uscam si o taiem rondele. In tava punem hartie de copt, aranjam rondelele si le stropim cu ulei de masline.

Taiem ciupercile si rosiile cubulete, usturoiul si frunzele de busuioc le tocam marunt. Adaugam sare dupa gust.

Cascavalul (mozzarella) in cazul meu il taiem marunt sau il puteti da prin razatoare.

Amestecam totul si punem compozitia rezultata pe fiecare felie de vanata. La final punem deasupra cate o lingurita de pesmet si stropim cu ulei de masline. 

Dam la cuptorul incins la 180 C pentru 30-40 min. 

In bucatarie se simte un miros atat de placut semn ca sunt gata. Se pot servi calde cat si reci.

Pofta buna!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Pizzette de vinete-0
Pizzette de vinete-1
Pizzette de vinete-2
Pizzette de vinete-3
Pizzette de vinete-4

COMENTARII (14)

LUK 1

16.09.2011, 16:55

foarte bine arata si digur sunt bune bune

Bunica 1

16.09.2011, 21:47

Bune rau !

rodica_m 1

19.09.2011, 12:16

pupicei

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04