Aperitiv în foietaj

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2011 | 3770 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O foaie aluat foietaj
  • Carnat cabanos
  • Ou
  • Sare,boia,piper
  • Susan
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv în foietaj:

Un aperitiv simplu si care necesita foarte putin timp pentru a fi pregatit.

Am taiat cabanosul bucati,bucati pe care le-am crestat la capete,pentru a obtite aspectul „rasfirat”.Le-am prajit cu putin ulei.

Aluatul de foietaj îl taiem fâsii.Luam cate o fâsie de aluat si o învartim în jurul cabanosului.Le asezam într-o tava,le ungem cu ou si presaram susan.

Celelalte fâsii le ungem cu ou,presaram sare,piper,boia si seminte de susan.Le pliem si înfingem un betisor de frigarui.Vom obtine niste „frigarui” din foietaj,absolut delicioase.Putem folosi si alte condimente în functie de gustul fiecaruia.

Punem tava la cuptor si le lasam pâna când foietajul este gata.Aproximativ 20 de minute le-am lasat eu,dar asta depinde si de cuptor.

Apuneti si voi daca nu arata minunat pe un platou de aperitive.

Poftă bună !!!!

 

RETETA IN IMAGINI

Aperitiv în foietaj-0
Aperitiv în foietaj-1
Aperitiv în foietaj-2

COMENTARII (34)

diaconta

diaconta 1

21.11.2011, 21:26

Rocsi,nu mai bine ramai tu asa subtirica?

Bunica

Bunica 1

23.11.2011, 21:27

Claudia, , ai pus porcusorii in scutece Dar sunt frumosi si gustosi !

diaconta

diaconta 1

23.11.2011, 21:34

Buni exersez cu scutecele ...cine stie
te asteptam Buni sa-mi spui daca m-ati "vorbit"

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Alivenci moldovenesti
  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

  • 09

    V

  • 10

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!