Aperitiv în foietaj

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 20 Noi 2011 | 6029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • O foaie aluat foietaj
  • Carnat cabanos
  • Ou
  • Sare,boia,piper
  • Susan
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv în foietaj:

Un aperitiv simplu si care necesita foarte putin timp pentru a fi pregatit.

Am taiat cabanosul bucati,bucati pe care le-am crestat la capete,pentru a obtite aspectul „rasfirat”.Le-am prajit cu putin ulei.

Aluatul de foietaj îl taiem fâsii.Luam cate o fâsie de aluat si o învartim în jurul cabanosului.Le asezam într-o tava,le ungem cu ou si presaram susan.

Celelalte fâsii le ungem cu ou,presaram sare,piper,boia si seminte de susan.Le pliem si înfingem un betisor de frigarui.Vom obtine niste „frigarui” din foietaj,absolut delicioase.Putem folosi si alte condimente în functie de gustul fiecaruia.

Punem tava la cuptor si le lasam pâna când foietajul este gata.Aproximativ 20 de minute le-am lasat eu,dar asta depinde si de cuptor.

Apuneti si voi daca nu arata minunat pe un platou de aperitive.

Poftă bună !!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv în foietaj" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

diaconta 1

21.11.2011, 21:26

Rocsi,nu mai bine ramai tu asa subtirica?

Bunica 1

23.11.2011, 21:27

Claudia, , ai pus porcusorii in scutece Dar sunt frumosi si gustosi !

diaconta 1

23.11.2011, 21:34

Buni exersez cu scutecele ...cine stie
te asteptam Buni sa-mi spui daca m-ati "vorbit"

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca din chifle cu branza sarata