Aperitiv oua umplute cu pate de rata

de lucy2002 in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2020 | 4216 vizualizari

 

,, Bunatati pentru Craciun''
Un aperitiv delicios si usor de pregatit mai ales cand vrei sa iti impresionezi musafirii si nu ai timp suficient de gatit.
 

 

INGREDIENTE

  • 13 oua
  • 120 gr pate de rata
  • 200 gr maioneza de casa
  • 2-3 castraveciori in otet
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • piper
Portii: 13
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute cu pate de rata:

Ouale se spala, se pun intr-o cratita la fiert cu apa rece si sare pentru 7-10 minute. Dupa ce au fiert, se pun in apa rece pentru a se raci si a se curata usor.

Curatam ouale de coji, le taiem in doua pe lungime si le scoatem cu atentie galbenusul fara ca albusul sa se rupa.

Galbenusurile se paseaza bine cu furculita, adaugam pateul de rata, o lingura de maioneza, mustar, sare si piper, amestecam foarte bine totul, va arata ca o crema.  Peste aceasta crema adaugam castraveciori taiati foarte marunt si amestecam dupa care trecem pa umplerea jumatatilor de ou.

Cu ajutorul unei lingurite se umple fiecare jumatate de ou cu aceasta crema si le asezam pe un platou.

Cu ajutorul unui pos am pus maioneza peste fiecare jumatate de ou iar deasupra am ornat cu castraveciori si gogosari taiati matunt.

 

TIPS-URI

1

putem folosi si alte umpluturi, pate de pui, gasca, porc sau creme de branza, peste

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute cu pate de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

09.01.2020, 19:14

Imi cam plac ouale umplute!

Panacris 1

09.01.2020, 20:25

dantes 1

10.01.2020, 12:50

Bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de porc