Aperitiv saratele

de Lau in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2017 | 10389 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana lapte
  • 1 praf de copt
  • 200 g unt
  • 4 linguri pline de untura
  • 1 plic chimen
  • 1 lingurita sare
  • 500 g branza telemea de vaca sarata
  • 100 g branza de oi
  • faina cat cuprinde
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv saratele:

Intr-un bol, dam branza prin razatoare, adaugam sare, chimenul, amestecam, dupa care adaugam laptele in care am dizolvat praful de copt, untura, untul moale la temperatura camerei.

Adaugam faina treptat, pana rezulta o coca omogena si nelipicioasa.

Daca nu ne grabim, invelim in folie alimentara si dam la rece, 30 minute.

Facem bilute si le coacem la forma unsa cu putin ulei si incinsa bine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv saratele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Catalina L 1

23.04.2017, 20:19

vreau si eu

lucy2002 1

03.02.2020, 07:48

Foarte bune!

RuxyRux 1

11.11.2020, 17:52

Cat le iubesc! Ti-au iesit minunat Lau!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pogacele unguresti cu cascaval / Pogacsa