Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Pentru reteta de tarta cu rosii si branzeturi am folosit aluat de placinta congelat. Scoate aluatul de cu seara si lasa-l la decongelat.
Incinge cuptorul la 220 grade C.
Unge tava cuptorului cu ulei si tapeteaz-o cu foaie de copt, apoi asaza aluatul in tava.
Unge aluatul cu suc de rosii cu o pensula de silicon, apoi pune deasupra ciupercile taiate felii, rosiile taiate in jumatate, branza telemea si deasupra fulgi de parmezan.
Indoaie marginile aluatului peste umplutura, unge-le cu ou, iar restul de ou toarna-l peste umplutura. Presara chimen pe margini si peste umplutura si da tava la cuptor pana tarta capata o culoare aurie, frumoasa.
Daca in casa nu ai asa multi fani pt tarta cu legume, cum e cazul la noi (a se citi mofturosi), poti face una diferita: adauga si niste sunca pe deasupra, cat sa-i amagesti nitel. :))
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult