Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2018 | 3661 vizualizari

 

O tarta delicioasa care nu rezista mult pe farfurie.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 150 ml apa calduta
  • 150 ml lapte
  • 500 gr de faina
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 ou
  • 1 pl de drojdie
  • 1 lg de sare
  • Umplutura:
  • 200 gr de rosii in suc
  • 200 gr de sunca
  • 100 gr de parmezan
  • 100 gr de cascaval
  • 250 gr de mozzarela Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco:

       Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia).

Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca.

       Cand aluatul a crescut intindem 2 foi pentru 2 tarte si le asezam in forme unse cu unt. Pe fiecare le umplem pe rand: un strat de rosii, sunca, parmezan, cascaval ras, mozzarela feliute si presaram oregano.

Dam tavile la cuptorul incins pentru 20 - 30 de minute.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

2

Putem face ce umplutura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv tarta pufoasa cu sunca, parmezan, cascaval si mozzarela Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cum se face cascaval de casa