Ardei iuti cu ceapa

de MOKUSKA in Muraturi, 5 Mai 2015 | 2137 vizualizari

 

Este reteta de ardei iuti, care niciodata nu pot sa fac suficienta cantitate sa ne ajunga pana toamna urmatoare.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ardei bulgaresti
  • 5 ardei iuti (in functie de cat de iute vreti sa fie, puteti pune mai multe bucati)
  • 6 cepe
  • sare grunjoasa dupa gust
  • 200 g zahar (sau dupa gust daca va place mai acru 100 g)
  • 200 ml otet 9 grade
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuti cu ceapa:

Spalam ardeii si le tocam rondele. Ceapa curatata si spalata taiem cubulete. Le punem intr-un vas (sa fie rezistent la caldura).

Otetul il fierbem cu zaharul si sarea, asezam vasul cu ardeii tocati la aer si turnam peste lichidul dat in clocot. 

Lasam sa se raceasca, dupa care le asezam in borcane si le inchidem ermetic.

 

RETETA IN IMAGINI

Ardei iuti cu ceapa-0
Ardei iuti cu ceapa-1
Ardei iuti cu ceapa-2

COMENTARII (12)

Bunica 1

05.05.2015, 16:33

Aha,am făcut cândva!

Rocsi 1

05.05.2015, 20:27

MOKUSKA 1

06.05.2015, 10:04

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04