Ardei umpluti

de lacrimioara in Mancaruri cu carne, 27 Dec 2010 | 2231 vizualizari

 

eu aici in barcelona nu gasesc ardei ca in romania si cum am pofta sa mananc ardei umpluti folosesc alt soi de ardei nu sant la fel de buni ca cei din romania dar imi astampar pofta si asa.

 

INGREDIENTE

  • 800 grame carne jumatate porc si jumatate vita,
  • o ceapa mare sau 2 mici,
  • pasta de rosii cam 400 grame,
  • o ceasca mai mare de orez,
  • sare,
  • piper,
  • cimbru,
  • ardei eu am folosit 8 depinde de ardei,
  • 3 linguri de faina.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Taiem ceapa marunt si o punem la prajit in putin ulei si o lasam pana se imoaie, punem si o lingurita de boia.

Curatam ardei de seminte si codite. Amestecam carnea cu ceapa prajita ,piper,sare dupa gust, orezul care l-am spalat, cimbru. Amestecam bine dupa care umplem ardeii. Dupa ce am terminat ii punem in oala unul langa altul.

Amestecam jumatate din pasta de rosii cu apa si sare cat sa acopere ardeii si ii punem la fiert la inceput la foc mare pana incepe sa fiarba, dupa care la foc mic timp de 30 minute aproximativ. Dupa ce au fiert amestecam restul de pasta de rosii cu faina si cam 2 linguri apa si putina sare si turnam peste ardei,mai lasam cam 5 minute la fiert si apoi gata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ardei umpluti 73371
retete culinare - Ardei umpluti 73373
retete culinare - Ardei umpluti 73377
retete culinare - Ardei umpluti 73378
retete culinare - Ardei umpluti 73379

COMENTARII (14)

Rux 1

28.12.2010, 10:05

Lacra....buni de tot!!! La Multi Ani!!!

lia maria 1

28.12.2010, 10:37

waw ! da ce bine arata si ce pofta mi-ai facut

nadina73 1

30.12.2010, 10:27

am ajuns si eu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55