Ardei umpluti (vegetarieni)

de rivka in Aperitive / Garnituri, 28 Mar 2010 | 5886 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 ardei
  • 2 conserve mici pasta tomate
  • 1 ceapa
  • 2 catei mari usturoi
  • 1 morcov mare de iarna
  • jumatate de radacina de telina
  • 1 borcan mic ciupercute champignions
  • 1 lingurita pasta de ardei iuti(sambal)
  • sare, piper
  • 4 linguri ulei masline
  • 2 oua
  • 1 cescuta marisoara de grau
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti (vegetarieni):

Se spala toate legumele radacinoasele, se curata ardeii.


Morcovul si telina se dau pe razatoare, ceapa se toaca la fel si usturoiul.


Se amesteca ceapa cu usturoiul, morcovul, telina , pasta de ardei iuti, 2 oua, o cescuta de grau, ciupercutele champignons,condimentele sare piper dupa gust, 4 linguri ulei masline.


Cu aceasta compozitie se umple ardeii se aseaza unul langa altul in oala, se aduga cele 2 conserve pasta de tomate, apa, si se lasa la fiert sub capac la foc mic cca 1 ora jumatate.


Se servesc calzi presarati cu patrunjel si eventual si cu smantana.


Pofta buna.


 

COMENTARII (11)

rivka 1

29.03.2010, 11:23

dani nu, nu trebuie fiert fierbe acolo impreuna la foc mic cu ardeii.

Sylvia 1

30.03.2010, 11:48

Excelenta reteta

Irina 1

30.03.2010, 18:37

Apetisant! Bravo, Rivka!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

ieri la 23:40

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

ieri la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27