Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Deci, am mancat si pe ziua de azi, maine mai vedem.....
Mai intai spalam si curatam aripioarele, apoi le punem la fiert cu o lingurita de delikat. Separat ne ocupam de legume, le curatam si taiem, apoi le calim cu putin ulei si un praf de sare. Cand aripioarele s-au fiert le scoatem din zeama, strecuram zeama si masuram 3 cani din zeama, folosim aceiasi cana cu care am masurat orezul. Punem orezul in cratita adaugam zeama si punem la fiert, cand este fiert si a fost asimitata toata zeama, rasturnam orezul peste legumele calite, amestecam bine si lasam pe foc 5 min, apoi transferam totul intr-o tava de ceramica, asezam orezul si deasupra punem aripioarele. Intr-un bol amestecam o lingurita d econdimente pentru pui cu putin ulei si apoi ungem aripioarele. dam tava la cuptor, la foc mic, cat sa se rumeneasca aripioarele....
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult