Aripi de pui cu orez

de Constelatialeu in Pui, 29 Sep 2016 | 910 vizualizari

 

Deci, am mancat si pe ziua de azi, maine mai vedem.....

 

INGREDIENTE

  • cca 900 g aripioare de pui
  • 1 lingurita de delikat
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de supa
  • 4-5 morcovi mici
  • 3 pastarnaci mai mici
  • 3 cepe de apa mai micute
  • 2 ardei capia
  • condimente pt. pui Kotany
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripi de pui cu orez:

Mai intai spalam si curatam aripioarele, apoi le punem la fiert cu o lingurita de delikat. Separat ne ocupam de legume, le curatam si taiem, apoi le calim cu putin ulei si un praf de sare. Cand aripioarele s-au fiert le scoatem din zeama, strecuram zeama si masuram 3 cani din zeama, folosim aceiasi cana cu care am masurat orezul. Punem orezul in cratita adaugam zeama si punem la fiert, cand este fiert si a fost asimitata toata zeama, rasturnam orezul peste legumele calite, amestecam bine si lasam pe foc 5 min, apoi transferam totul intr-o tava de ceramica, asezam orezul si deasupra punem aripioarele. Intr-un bol amestecam o lingurita d econdimente pentru pui cu putin ulei si apoi ungem aripioarele. dam tava la cuptor, la foc mic, cat sa se rumeneasca aripioarele....

 

RETETA IN IMAGINI

Aripi de pui cu orez-0
Aripi de pui cu orez-1
Aripi de pui cu orez-2
Aripi de pui cu orez-3
Aripi de pui cu orez-4
Aripi de pui cu orez-5
Aripi de pui cu orez-6
Aripi de pui cu orez-7
Aripi de pui cu orez-8
Aripi de pui cu orez-9
Aripi de pui cu orez-10
Aripi de pui cu orez-11

COMENTARII (19)

Rux 1

30.09.2016, 11:30

Harnicuta Clemisoara mea

noiinbucatarie 1

30.09.2016, 11:30

Rocsi 1

30.09.2016, 20:23

Hai ca poposim cu totii la masa!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41