Aripioare cu cartofi, smantana si marar

de Dea_Dea in Pui, 12 Iun 2013 | 1209 vizualizari

 

Bun de tot! :) Ca tot stateam sa ma gandesc ce sa fac , am dat peste aripioare si le-am executat :D

 

INGREDIENTE

  • 8 aripioare de pui
  • sare
  • piper
  • boia
  • curry
  • 50 ml angelli cherry
  • 150 ml apa
  • 8 -10 cartofi mici
  • 4 linguri de smantana
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu cartofi, smantana si marar:

Aripioarele se curata si se spala.

Se pun in vas de yenna si se condimenteaza cu sare, piper, boia si curry.

Se adauga apa si angelli cherry, se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptorul preincalzit la foc potrivit 40 min.

Se scot , se indeparteaza folia si se mai dau la cuptor 10 min  sa se rumeneasca, apoi se scot iarasi se se intorc si se mai lasa 10 min la cuptor sa se rumeneasca si pe partea cealalta.

Cartofii se curata si se pun la fiert.

Dupa ce sunt fierti se scot pe farfurie , se taie in doua , se pune smantana si marar.

 

POFTA BUNA!!!

 

TIPS-URI

1

In loc de angelili cherry, se poate pune coniac sau vin.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aripioare cu cartofi, smantana si marar 235767
retete culinare - Aripioare cu cartofi, smantana si marar 235768
retete culinare - Aripioare cu cartofi, smantana si marar 235769
retete culinare - Aripioare cu cartofi, smantana si marar 235770
retete culinare - Aripioare cu cartofi, smantana si marar 235771
retete culinare - Aripioare cu cartofi, smantana si marar 235772

COMENTARII (14)

Dea_Dea 1

12.06.2013, 14:21

Multumesc!!

Sim0na 1

12.06.2013, 15:08

Buna mancarica

iri_iri 1

12.06.2013, 16:24

mmmmmmmmmmm,vin la masa ca tare bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55