Aripioare cu rozmarin

de vero_closca in Pui, 8 Ian 2011 | 1754 vizualizari

 

fragede si aromate!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • 2 crengute de rozmarin
  • 1 lingura boia dulce
  • sare
  • piper
  • 0 cescuta bulion
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 0 cescuta supa de legume
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare cu rozmarin:

se curata ,se spala si se usuca cu un servet  curat aripioarele de pui.

se unge o tava cu ulei si se aseaza in ea aripioarele apoi se presara deasupra boia dulce,sare si piper si rizmarinul tocat nu prea marunt.

bulionul de dilueaza cu supa de lagume si se toarna peste aripioare apoi se da tava la cuptor pt 45 minute la foc mediu.

se servesc cu salata alaturi.

pofta mare!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Aripioare cu rozmarin 75865
retete culinare - Aripioare cu rozmarin 75866
retete culinare - Aripioare cu rozmarin 75867
retete culinare - Aripioare cu rozmarin 75868
retete culinare - Aripioare cu rozmarin 75869

COMENTARII (13)

La Ancuta 1

11.01.2011, 09:25

vero_closca 1

11.01.2011, 10:27

multumesc...serviti, va rog!

elena1988 1

08.02.2011, 13:08

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21