Bagheta cu usturoi

de RoXx in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2013 | 1526 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta 300 gr
  • ulei de masline
  • oregano
  • patrunjel
  • sare
  • 3-4 catei de usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta cu usturoi:

Bagheta se taie cu cutitul pe lungime odata pe mijloc si pe latime in fasii de 3-4 cm . Se pune ulei de masline pe toata suprafata ei . Cateii de usturoi se dau pe razatoarea mica, se amesteca cu oregano, patrunjel, sare si un strop de ulei de masline si se intinde pe toata suprafata baghetei. Se ia hartie de copt suficienta cat sa cuprinda bagheta (bagheta find mare eu am taiat-o in doua) se uda si apoi se stoarce bine de excesul de apa.

Se pune bagheta pe hartia de copt,se infasoara bine si se introduce la cuptor la foc mediu in cuptorul preincalzit pentru 10-15 min .

Pofta buna !

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bagheta cu usturoi 207773
retete culinare - Bagheta cu usturoi 207774
retete culinare - Bagheta cu usturoi 207775
retete culinare - Bagheta cu usturoi 207776
retete culinare - Bagheta cu usturoi 207777
retete culinare - Bagheta cu usturoi 207778
retete culinare - Bagheta cu usturoi 207779

COMENTARII (14)

RoXx 1

01.03.2013, 19:41

Va multumesc

Rocsi 1

01.03.2013, 20:14

Ce imi place cum ti-a iesit!

RoXx 1

01.03.2013, 21:37

Multumesc Rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55