Bagheta umpluta

de corina241 in Ton, 24 Sep 2012 | 4911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 baghete mari
  • 2 cutii mari ton
  • 1 ardei mare rosu
  • 1 salata verde(sau ruqola)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bagheta umpluta:

Se face un amestec din ton, ardei rosu taiat cubulete si salata maruntita. Bagheta se taie pe lungime si se scoate miezul. Umplem cu amestecul de ton, ardei si salata, peste care adaugam putina sare si zeama de lamaie. Luam o bucata de folie alimentara, infasuram bagheta usor strans si dam la frigider. Se taie rondele groase de 1 cm si se serveste ca aperitiv!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bagheta umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Lau 1

24.09.2012, 13:13

bun

corina241 1

24.09.2012, 13:49

ma bucur ca va place

MotanLaOale 1

24.09.2012, 22:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Baghete frantuzesti